AcasăActualitatePSD Olt răspunde ferm acuzațiilor prefectului Mario De Mezzo

PSD Olt răspunde ferm acuzațiilor prefectului Mario De Mezzo

Prefectul Mario de Mezzo, într-o postare pe rețele de socializare, a acuzat, astăzi, PSD Olt că folosește firma Primăriei Slatina, SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, în interes propriu. În speță, că a folosit angajații acestei firme pentru a presta servicii partidului.

Imediat, PSD Olt a răspuns ferm atacului lui De Mezzo, spunînd că firma în cauză prestează servicii contracost tuturor și altor instituții publice, chiar și către Prefectura Olt  și că PSD Olt a achitat contravaloarea serviciilor, în mod corespunzător.

Redăm mai, în continuare, comunicatul PSD Olt, pe acest subiect:

„În contextul poveștilor cu nuanțe fantasmagorice livrate de către veșnicul candidat penelist, Mario De Mezzo, astăzi demontăm o altă minciunică a lui Pinocchio. El a acuzat o societate comercială că nu are permisiunea de a presta servicii pentru Partidul Social Democrat Olt.

Într-o economie de piață liberă, concept pe care peneliștii ar trebui să-l cunoască bine, serviciul furnizat de această entitate a fost plătit în mod corespunzător. Alăturat, vă prezentăm solicitarea PSD Olt, factura plătită și dovada că firma oferă servicii similare și altor instituții publice, inclusiv Prefecturii Olt, pe care, pentru puțin timp, o reprezintă acest nou personaj, cu tendințe patologice de a fabula”, se arată în comunicatul PSD Olt

Dragoș Sîrghie

 


RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments