AcasăPoliticaPSD Olt și-a depus lista de candidați la Consiliul Județean. Marius Oprescu...

PSD Olt și-a depus lista de candidați la Consiliul Județean. Marius Oprescu deschide lista…

Luni, 25 aprilie 2016, PSD și-a depus lista de candidați la Consiliul Județean, lista deschisă de Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt și vicepreședinte al CJ Olt.

La ora 12.00, Marius Oprescu a sosit la Biroul Electoral Județean, unde, împreună cu colegii săi, a depus dosarele pentru candidații PSD Olt la funcția de consilier județean, din partea PSD.

Marius Oprescu a fost însoțit de Paul Stănescu – președintele CJ Olt și președintele PSD Olt, Virgil Delureanu – deputat, deputatul Emil Moț – candidatul PSD la Primăria Slatina, Marius Iancu – vicepreședinte PSD Olt și mulți alții.

Dosare au fost verificate de către comisie primind număr de înregistrare, urmând ca decizia finală a comisiei să fie comunicată în cel mai scurt timp.

Apoi, Paul Stănescu a dat o scurtă declarație presei, urmat de Marius Oprescu și Virgil Delureanu.

candidatura oprescu linia intai 1PAUL STĂNESCU:

Eu am mare încredere în Marius Oprescu și cred că va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consiliul Județean în Olt, care au fost după 1990!

«Venim cu o echipă cu foarte mulți oameni tineri la Consiliul Județean… Așa cum am spus public, susținerea noastră, a întregului partid, este pentru d-l Marius Oprescu. Îl consider un om cu mare experiență… Așa cum știți, deja eu am delegat, de câțiva ani de zile, multe dintre atribuțiile președintelui Consiliului Județean pentru Marius Oprescu.

Așadar, vine un om cu experiență, care cunoaște foarte bine problemele județului, care știe foarte bine cum funcționează Consiliul Județean și care știe ce trebuie făcut în continuare în județul Olt.

Eu am mare încredere în Marius Oprescu și cred că va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consiliul Județean în Olt, care au fost după 1990! Marius Oprescu este un om responsabil, un om cu mult caracter, care va face foarte multe lucruri bune pentru județul Olt!»

candidatura oprescu linia intai 2MARIUS OPRESCU, CANDIDAT PSD LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN OLT:

Lista de consilieri județeni a PSD Olt este o listă echilibrată și puternică…

 «Este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate pentru mine să fiu omul care deschide lista de consilieri județeni a PSD Olt, una dintre cele mai puternice organizații PSD din țară, dacă nu chiar cea mai puternică.

Credem că, împreună, am găsit cea mai bună formulă pentru lista de consilieri, o echipă puternică care vine chiar din tot județul Olt. Tot județul este reprezentat în această listă de consilieri județeni. Toate categoriile socio-profesionale sunt reprezentate pe această listă, dar și pensionari, tineri și femei. Este o listă echilibrată și puternică.

DEPUTATUL VIRGIL DELUREANU:

Mă voi întoarce în județ pentru a face echipă cu d-l Marius Oprescu

«Voi renunța la Camera Deputaților și mă voi întoarce în județ pentru a face echipă cu d-l Marius Oprescu, pentru a fi alături de puternica noastră echipă, care este formată din primarii pe care îi are PSD Olt la ora aceasta. Sper ca această echipă să se mențină și după 6 iunie 2016.

Este un meci pe care nu-l considerăm câștigat de la început și sper ca, împreună cu această puternică această organizație, să câștigăm alegerile locale din iunie!»

Ionuț DUMITRESCU


2 COMENTARII

  1. Băi, Prostescule, ai răbdare, Sârgie scrie şi despre alţi rataţi nu numai de Moţ…URMĂTORUL RATAT E BĂLAŞA..NICIUNUL NU MERITĂ FUNCŢIA DE PRIMAR…DOI SEMIDOCŢI,CARE AU FOST CINEVA…DOAR DATORITĂ PARTIDULUI….

  2. Maestre, toata lumea stie ca esti cameleonic, dar chiar asa ?!? te bati cu caramida in pept degeaba, sa stii.Se pare ca “foamea” si “setea” sunt mai de caracter – vorbeste lumea in sat. Au anuntat ca si Marius Balasa si-a depus candidatura – a scris dl.Costel.Uff, dar cu gura plina nu mai vezi decat buricul urecheatului cu mot….

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments