AcasăEditorialPurtătorul de șosete al lui Pleșiță a fost condamnat

Purtătorul de șosete al lui Pleșiță a fost condamnat

Face parte din elita politică prăduitoare a actualei puteri. Voința lui de dominație, inexpugnabilă și inalterabilă până mai ieri, se apropie, astăzi, de sfârșit. Precizăm că turnătorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, cu drept de recurs.

Iată măcar o binefacere a justiției rezultate din coabitarea lui Ponta cu Traian Băsescu, justiție care curge într-o singură direcție: aceea de a pune capăt regimului  oficial al hoției din România!

Trufaș, prudent, dominat de o lăcomie primitivă, imund, ipocrit, viclean și mereu pus în slujba celor de la Putere, individul a trăit înfipt adânc în mlaștinile oligarhice postdecembriste, după ce, în „Epoca de aur” a fost purtătorul șosetelor generalului de Securitate Nicolae Pleșiță.

În toate demersurile sale economice, cât și politice, n-a utilizat niciodată adevărul și n-a câștigat niciodată ceva în luptă dreaptă. Operează și lovește doar pe la spate.

A te bate cu el și cu trupele sale de comando din A1, A2, A3 devine o luptă inegală. E ca și cum Gâdea, Badea și Ciuvică ar apăsa concomitent pe trăgaci, iar tu te-ai apăra făcându-ți cruce și luând anafură.

După Revoluție, el a tânjit mereu după un prestigiu politic măreț, la care nu putea să ajungă niciodată un turnător de joasă speță din Securitatea lui Ceaușescu. Și asta în ciuda armelor mediatice și a cheltuielilor materiale pe care acest agresor al democrației le-a pus în joc.

Ipochimenul a reușit însă, prin televiziunile sale, să tulbure liniștea unei întregi națiuni.

Procurorii spun că Spoliatorul numărul unu al României a mătrășit câteva milioane de euro în celebra afacere „ICA”. Și asta în timp ce tot atâtea milioane de români au datorii la chioșcul de pâine…

Se presupune că, odată cu condamnarea sa, poporul român va introduce după gratii și virusul securistic al acestei țări, virus pe care motanul Felix l-a purtat în partea inimii ca pe o distincție. A nu se uita și aerul septic al ticăloșiei pe care-l degajă în atmosferă Antenele acestui căpcăun.

S-a demonstrat științific faptul că, în lumea câinilor și, cu precădere, a celor maidanezi, nu există turnători… Cu toate acestea, bieții câini comunitari „beneficiază” – iată – de o lege a eutanasierii, deși ei n-au dat niciodată cu subsemnatul, precum cotoiul Felix, care a atentat la cultul libertății românilor.

Oameni buni, acest cleric al puterilor comuniste ante și post decembriste a turnat-o la Securitate pe verișoara lui. După condamnarea actuală, se speră că nimic nu mai poate fi inventat în materie de mârșăvie umană și poliție politică.

Visăm la un vânt al istoriei capabil să     măture definitiv de pe scena României, ca pe un motan de pluș roșu purpuriu, această sinistră specie securistică. Și mai sperăm că, în Rai sau în Iad, acolo unde vom ajunge cu toții, nu vor fi turnători. Și nici torționari… Fiindcă ei și-au pierdut dreptul la odihnă veșnică!

Dumitru Sârghie


2 COMENTARII

  1. Noroc ca mai exista si oameni cu scaun la cap precum acest Tulus,care n-ar de ce sa se mai destepte ,este destept.Asinus asinum fricat!

  2. Eu nu ma bucur de condamnarea lui Voiculescu. Eu stiu ca mentalitatea criminala nu este dependenta de o ideologie politica sau alta si din acest motiv, nu poate fi rezumata la trecutul comunist.Iata prezentul care ne ofera exemple din belsug..Privesc insa cu simpatie pe jurnalistii de la Antene care aduc in dezbatere foarte multe cazuri ale unor cetateni ce au fost nedreptatiti de organele statului. Nu vad de asemenea ca acea coabitare este si in interesul cetateanului, asa cum nu mi doresc ca aceasta frumuoasa Romanie sa fie condusa de aceasta clasa politica si de clanurile din institutiile publice.Destepta-te romane!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments