AcasăActualitateRapsodul Ion Crețeanu și Ansamblul Folcloric Profesionist «Doina Oltului» sunt invitați la...

Rapsodul Ion Crețeanu și Ansamblul Folcloric Profesionist «Doina Oltului» sunt invitați la Campionatul Mondial de Sanie pe pistă naturală de la Vatra Dornei

În perioada 3-6 februarie anul curent, la Vatra Dornei, județul Suceava, se va desfășura Campionatul Mondial de Sanie pe pistă naturală, cea mai mare competiție organizată în România, în ultimii ani, în cadrul sporturilor de iarnă.

La eveniment sunt așteptați sportivi din 22 de țări, de pe cinci continente. Perioada coincide și cu organizarea unei noi ediții a Serbărilor Zăpezii, manifestare amplă, devenită o componentă importantă a bradului «Dorna».

creteanu si ansamblul doina oltuluiÎn acest sens, Ilie Boncheș, primarul Municipiului Vatra Dornei, face un apel către consiliul județean Olt, reprezentat de președintele Marius Oprescu, în ideea de a aviza favorabil participarea la această manifestare internațională a rapsodului Ion Crețeanu, dimpreună cu Ansamblul Folcloric Profesionist «Doina Oltului».

Având în vedere faptul că onor conducerea CJ Olt a aprobat această deplasare, se cuvine să redăm cititorului slătinean un fragment din scrisoarea primarului Municipiului Vatra Dornei, fragment care ne onorează pe toți.

«Înalta ținută artistică, repertoriul și succesul obținut în ultimul turneu din China al călușarilor, recomandă și Ansamblul Folcloric Profesionist «Doina Oltului» ca fiind cel mai valoros purtător al tradițiilor oltenești de care, cu bunăvoința dvs., se vor bucura locuitorii și oaspeții orașului nostru.»

Felicitări Ion Crețeanu! Felicitări Doina Oltului!

Linia Întâi 


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments