AcasăRăzvan Raț și Școala de Fotbal Luceafărul – Academie de fotbal la...
Array

Răzvan Raț și Școala de Fotbal Luceafărul – Academie de fotbal la Slatina

Luni, 21 ianuarie a.c., fostul internațional Răzvan Raț, a susținut, la Slatina, o conferință de presă, unde declarat că va înființa o Academie de fotbal la Slatina, academie care-i va purta numele. Academia „Răzvan Raț”, care va îngloba Școala de Fotbal „Luceafărul” și Școala de Fotbal „Răzvan Raț”, își propune, așa cum era și firesc, formarea de viitori fotbaliști de succes.

Alături de Răzvan Raț au fost prezenți Dan Baciu, Bogdan Ciugulea și Alin Răceanu, antrenorii Luceafărului, alături de care fostul tricolor va pune bazele academiei de fotbal. Aceștia au declarat că, în perioada imediat următoare, vor pune la punct un program al înscrierilor și vor comunica toate detaliile programelor de pregătire.

rat slatina ciugulea baciuTrebuie să încercăm să modelăm mai întâi caractere și apoi fotbaliști

„Ceea ce vreau să fac este un proiect de lungă durată, care va avea mai multe etape. La acest moment sunt într-o etapă incipientă, de organizare. Echipele unde am jucat au academii de fotbal foarte puternice, cu foarte mulți copii, Șahtior, Rayo Vallecano, West Ham. Deci am de unde să mă inspir și, totodată, am păstrat contactele cu reprezentanții acestor cluburi europene. La noi în țară, Academia Gheorghe Hagi este un model de succes.

Vreau să ajut și să pot să conving copiii că se poate, atâta timp cât ai un drum bine stabilit. Este important și rolul părinților, pentru că trebuie să încercăm să modelăm mai întâi caractere și apoi fotbaliști”, a declarat, la Slatina, Răzvan Raț.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments