AcasăActualitateReabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” – la final!

Reabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” – la final!

Un alt obiectiv al administrației publice locale a fost finalizat. Este vorba despre reabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian”, unde s-au efectuat lucrări de renovare a 17 săli de clasă, 3 laboratoare și o bibliotecă.

„Așteptarea a luat sfârșit! Așa cum am afirmat mereu, educația copiilor noștri este una dintre cele mai importante preocupări pentru mine.

Finanțat prin fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional Regional Sud-Vest Oltenia, am încheiat cu succes lucrările de reabilitare ale Liceului Tehnologic «Petre S. Aurelian», fiind adus la standarde moderne.

Începând de astăzi, oferim copiilor noștri un corp complet renovat cu 17 săli de clasă, 3 laboratoare și o bibliotecă, însemnând un mediu de învățare sigur și confortabil, adecvat cerințelor secolului XXI.

Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect deosebit și să vă asigur de toată deschiderea mea, pentru a continua să construim, împreună, Slatina”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments