AcasăEvenimentREDEA – PREFECTUL FLORIN CONSTANTIN HOMOREAN ÎNVESTEȘTE PRIMARUL ȘI CONSILIUL LOCAL !

REDEA – PREFECTUL FLORIN CONSTANTIN HOMOREAN ÎNVESTEȘTE PRIMARUL ȘI CONSILIUL LOCAL !

De la Caracalul celebrului poet Virgil Mazilescu, prefectul județului Olt, Florin – Constantin Homorean , a „descălecat” la Redea, o veche vatră de cultură și civilizație a fostului județ Romanați. Aici, ca și la Caracal, tânărul și echilibratul prefect de Olt a procedat la învestirea în funcție a primarul Dan Bălă, precum și a consilierilor locali, cei care, alături de primarul lor, au rostit jurământul de credință față de comunitatea care le-au acordat votul și încrederea. La această ședință solemnă, au participat primarul Caracalului, d-l Ion Marian Doldurea și Adrian Chesnoiu, city-managerul Primăriei Caracal, candidat la funcția de deputat al Parlamentului României, din partea PSD.

Au luat cuvântul prefectul Florin Constantin Homorean, Ion Marian Doldurea, Adrian Chesnoiu și, bineînțeles, primarul învestit, Dan Bălă, unul dintre cei mai destoinici primari rurali ai Oltului, care se află la al cincilea mandat, la care se adaugă încă unul de viceprimar, în legislatura 2000-2004.

Preotul din comună a cinstit această adunare, prin câteva rugăciuni și un scurt discurs despre pace socială și iubire față de semeni.

Dan Bălă, primarul comunei Redea:

Acesta este mandatul în care vom finaliza multe din proiectele în derulare și, bineînțeles, vom începe altele

«Sunt iarăși în fața dvs. pentru continuitate… Le mulțumesc cetățenilor din comuna Redea că ne-au acordat votul lor, pentru a continua proiectele în comună. Proiecte propuse de noi toți, proiecte cerute de locuitorii comunei Redea. Am promis că vom fi alături de dumneavoastră, cetățenii comunei Redea și, astăzi, acum la învestirea mea ca primar și la învestirea domnilor consilieri locali, vă cer să veniți la mine cu orice propunere, să veniți la colegii mei, la angajații primăriei cu orice idee benefică localității noastre. Acesta este mandatul în care vom finaliza multe din proiectele în derulare și, bineînțeles, vom începe altele.

Mulțumesc domnului prefect că este astăzi alături de noi, mulțumesc domnului Marian Doldurea – primarul Municipiului Caracal, mulțumesc domnului Chesnoiu, mulțumesc preotului nostru și tuturor celor prezenți.

În mine, d-le prefect, veți găsi o persoană de echipă. Am avut o strânsă colaborare, întotdeauna, cu Prefectura Olt, cu Consiliul Județean Olt și cu majoritatea primăriilor din județ. Sperăm să face proiecte comune alături de conducerea primăriei Caracal, având în vedere că localitatea noastră este ca un cartier al Caracalului.

Vă doresc multă sănătate tuturor și multă putere de muncă! Eu voi fi mai puternic față de celelalte mandate! Să lăsăm răutățile deoparte, să lăsăm bârfa din campanie deoparte ca să putem duce la îndeplinire, împreună, proiectele pe care locuitorii comunei Redea le așteaptă.»

Florin Homorean, prefectul județului Olt:

Îl felicit pe d-l primar pentru învestirea în funcție

«Îl felicit pe d-l primar pentru învestirea în funcție, vă felicit și pe dvs. domnilor consilieri locali și vă cer să fiți aproape de d-l Dan Bălă, pentru a putea duce la îndeplinire toate proiectele de infrastructură propuse. Comuna să aibă toate serviciile publice, așa cum are Caracalul sau Slatina.

Acest mandat va fi cel puțin la fel de dificil ca și cel dinainte. Avem și această pandemie, care ne îngreunează activitatea de zi cu zi. Prefectura Olt va fi alături de dvs., vă mulțumesc și vă urez succes!»

Ion Marian Doldurea, primarul Municipiului Caracal:

Îl asigur pe d-l Dan Bălă de prietenia și respectul meu

«Întotdeauna, i-am privit pe locuitorii comunei Redea ca pe frații mai mici ai boldenilor, eu fiind boldean și fiind la 3 km de Redea. Cunosc foarte multă lume de aici din Redea, știu potențialul localității, îl cunosc și pe d-l primar și am încredere că vom avea, pe viitor, o colaborare extraordinară.

Trebuie să punem cu toții umărul, ca să schimbăm zona și să nu le înșelăm așteptările oamenilor. Deviza noastră este „Împreună, se poate!” Îl asigur pe d-l Dan Bălă de prietenia și respectul meu și vă urez succes în activitatea dvs.!»

Adrian Chesnoiu, candidat PSD la Camera Deputaților:

Comunitatea trebuie privită în ansamblul ei, nu neapărat după oportunități sau ideologii politice

«Îl felicit pe d-l primar Bălă și vă felicit și pe dvs. Sunt oltean, sunt romanațean și pe unde m-a purtat viața am căutat să aduc un plus de valoare în instituția în care am lucrat și, de fiecare dată, am fost îndreptat către locurile mele de baștină. La dvs. în comună se văd cumva și rezultatele muncii mele și ale echipei pe care am condus-o timp de trei ani de zile ca director general al AFIR.

Trebuie cu toții să fim o echipă, astfel încât să alegem proiectele cele mai bune pentru localitățile noastre.

Să știți că cel mai ușor lucru pe pământ este să te cerți, dar, întotdeauna, trebuie să ne gândim dacă mai avem timp să ne împăcăm. Ori comunitatea trebuie privită în ansamblul ei, nu neapărat după oportunități sau ideologii politice.

Mult succes și Dumnezeu să ne aibă în paza Sa!»

Linia Întâi

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments