AcasăPolitica„Respectăm angajamentul de a promova mai multe femei, pe listele de alegeri...

„Respectăm angajamentul de a promova mai multe femei, pe listele de alegeri locale și parlamentare”, a declarat Liviu Voiculescu, Cu ocazia alegerilor pentru conducerea Organizației Femeilor Liberale Olt!

Cu ocazia alegerilor pentru conducerea Organizației Femeilor Liberale Olt, Liviu Voiculescu, senator de Olt, a afirmat faptul că și-a respectat angajamentul de a promova, cât mai multe femei, pe listele de alegeri locale și parlamentare, propunere care este, deja, trecută de Senat, urmând să primească aviz din partea Camerei Deputaților.

De asemenea, le-a felicitat pe toate doamnele național-liberale din Olt, în special pe doamna Luminița Popescu, cea care este în fruntea Organizației de Femei din Olt.

„Am afirmat, public, angajamentul de a promova mai multe femei, pe listele de alegeri locale și parlamentare, susținând aprobarea inițiativei legislative, care este, acum, în Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat, care prevede o cotă de gen pentru o mai justă reprezentare a celor două sexe.

Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească.

Le doresc mult succes colegelor mele din noul birou județean și o felicit pe doamna Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt.

Am avut plăcerea de a avea alături de noi, secretarul general al OFL, doamna Daniela Nicolescu și vicepreședintele regional OFL, doamna Mihaela Jianu, cărora le mulțumesc pentru prezență.

Mult succes în activitatea politică, stimate doamne și domnișoare, și am garanția că echilibrul și implicarea dumneavoastră vor fi un ajutor substanțial pentru filiala Olt a Partidului Național Liberal”, a spus Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments