AcasăPoliticaReuniți într-o sală cochetă, ciocoi mai noi sau mai vechi din PNL...

Reuniți într-o sală cochetă, ciocoi mai noi sau mai vechi din PNL Slatina au visat frumos!

Treziți din „somnul cel de moarte”, în care-i adânciră propriul lor comportament politic duplicitar (colindând când cu crucea, când cu steaua), liberalii slătineni s-au reunit, recent (10 ianuarie a.c.) într-un Comitet de Coordonare Local, sub conducerea deputatului Gigel Știrbu (președinte interimar al PNL Olt), cel ce a dat un nou sens acestei formațiuni, care, de la Revoluție încoace, nu a putut așeza, pe meleagul lui Eugen Ionescu, un primar de dreapta.

Reuniți într-o sală cochetă a Hotelului Ramada din Slatina, peste 150 de liberali (ciocoi mai vechi reveniți la matcă din partidul lui Orban sau ciocoi mai noi, având semnul speranței pe frunte – ca să utilizez și eu o vocabulă marxistă, similară cu cea uzitată în exces de De Mezzo – „vătafi”), toți având ca obiectiv unic candidatura cu succes, la Primăria Slatina, a actualului prefect Mario De Mezzo. Misie grea într-un județ pesedist prin definiție, în care liberalii au stat, atâta amar de vreme, la umbra fratelui mai mare, PSD, mulțumindu-se de a juca un rol decorativ, de care va fi foarte greu să se dezbare, avându-se în vedere, că au participat și ei, pe ici, pe colo, la împărțirea „sinecurilor”…

„Astăzi, avem de luat o decizie civică, pentru viitorul copiilor noștri. PNL reînvie la Slatina. Mario și-a luat rolul în serios, acela de a lupta pentru fotoliul Primăriei Slatina. Vom fi părtași la o luptă grea, dar gustul victoriei va fi unul… potențat”, a declarat, optimist, deputatul Gigel Știrbu. Se pare că lui Mario De Mezzo îi place tare mult ceea ce a făcut în Craiova pesedista Olguța Vasilescu, amintind, în discursul său, de mai multe ori, gradul de civilizație și de modernizare al capitalei din Bănie… Domnia sa a reîncălzit cantitatea de 5 metri cubi de apă, o mai veche promisiune a lui Darius Vâlcov, promisiune care s-a dovedit inaplicabilă și așa va rămâne… sine… die, adică, pe vecie, în condițiile în care guvernul aliat PSD-PNL a acordat, în acest sens, celor nevoiași, cu venituri sub limita subzistenței, anumite facilități. Cum să dai gratuit 5 metri cubi de apă unei familii care are venituri de peste 10.000 de lei lunar sau chiar mai mult?, ne întrebăm și noi, în naivitatea noastră.

 „Vor fi nouă luni de foc, cu cinci runde de alegeri, vom munci pe brânci, dar rezultatele și răsplata vor fi pe măsură”, a declarat încrezător în viitor Mario De Mezzo. Au mai luat cuvântul și prieteni politici ai lui Gigel Știrbu și Mario De Mezzo, precum deputatul PNL Emil Florian Dumitru, vicepreședinte în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților, precum și Oleg Burlacu, vicepreședinte PNL Sector 5, București.

După prezentarea raportului politic de către Mario De Mezzo, în care, printre altele, actualul prefect și-a criticat proprii colegi, care au votat alături de PSD anumite proiecte comunitare, cei prezenți și-au ales conducerea politică, în care și-au pus mari speranțe, căci, întotdeauna, speranțele sunt fără margini. Iată tabloul rezultatelor acestor alegeri, pentru conducerea PNL Slatina!

Mario De Mezzo – Președinte

Prim-vicepreședinți: Mihalache Valentin Ioan, Costea Marian Daniel

Trezorier: Iliescu Cremeneanu Constantin

Vicepreședinți: Crețu Oana Diana, Comanescu Ionuț, Ionică George, Giura Laura, Dorobanțu Camelia, Bălan Andrei, Iacobescu Victor

Membri: Andronesi Cătălin, Barbu Liviu, Dogaru Alexandru, Ene Gheorghe, Filip Alexandru, Gheorghe Mihai, Grigore Marius Stelian, Ioancea Dan, Mițaru Felicia Cornelia, Mitroi Cristian Bogdan, Nedianu Sorin Vivi, Pantilie Adela Petrina, Pirvu Nelu Dorinel, Radulescu Ionuț Adrian, Slujitoru Constantin.

Dumitru Sîrghie

1 COMENTARIU

 1. Felicitari si mult succes, alesilor!
  Multumiri alegatorilor…din sala!
  Multumiri tuturor acelora care, langa cei cu inima de roman adevarat, patrioti olteni, vor vota pentru ,,taierea capetelor,, hidrei rosii,, din mun. Slatina si Judetul Olt.
  ,,NIHIL SINE DIO,, !
  „Niciodata nu te voi trada de tot, desi te-am tradat si te voi trada la fiecare pas. Cand te-am urat, nu te-am putut uita. Te-am blestemat, ca sa te suport. Te-am refuzat, ca sa te schimbi. Te-am chemat si n-ai venit, am urlat si nu mi-ai zambit, am fost trist si nu m-ai mangaiat. Am plans si nu mi-ai indulcit lacrimile. Desert ai fost rugamintilor mele. Ucis-am in gand intaia clipa a vietii si fulgerat-am inceputurile tale, seceta in fructe, uscaciune in flori si secarea izvoarelor dorit-a sufletul meu. Dar recunoscator iti este sufletul meu pentru zambetul ce l-a vazut doar el si nimeni altul; recunoscator pentru acea intalnire, de nimeni aflata; acea intalnire nu se uita, ci cu credinta ascunsa in tine rasuna in tacere, inverzeste pustiuri, indulceste lacrimi si insenineaza singuratati. Iti jur ca niciodata nu vei cunoaste marea mea tradare. Jur pe tot ce poate fi mai sfant, pe zambetul tau, ca nu ma voi desparti niciodata de tine.” (Emil Cioran)

  DE CITIT , DE ANALIZAT SI DE INTELES!!!!!!!!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments