AcasăRevista Oltart a ajuns la numărul unsprezece!
Array

Revista Oltart a ajuns la numărul unsprezece!

Deși nu a intrat în grațiile financiare ale conducătorilor noștri municipali și județeni, Revista Oltart, aflată sub patronajul Asociației Culturale OltArt, își continuă faimoasa sa trecere prin lume…

coperta olt art 11
.

Recent, a apărut cel de-al unsprezecelea număr al acestei reviste prestigioase, un număr de colecție, în care semnează și cunoscutul poet Liviu Ioan Stoiciu. Alături de această personalitate a poeziei de la nord de Dunăre, își mai pun amprenta poetul și criticul de artă, Paul Aretzu, scriitorul Ion Lazu, prof. Cornel Niculae, scriitorul Constantin Voinescu, prof. Silviu Gorjan, artistul plastic Cristina Bacicu-Botez, prof. Ion Georgescu, dar și alte personalități locale, care-și aduc obolul întru răspândirea culturii autentice, în acest județ în care cultura a fost și este ținută de către autorități la temperaturi sub zero grade, chiar și în plină caniculă.

Felicitări d-lui Constantin Voinescu, felicitări echipei redacționale a revistei Oltart, felicitări Editurii Hoffman și patronului acestuia, d-l Adi Barcan, pentru generozitatea și aplecarea sa înspre astfel de reviste de înaltă ținută scriitoricească!

Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments