AcasăActualitateS-a inaugurat parcarea de la SJU Slatina

S-a inaugurat parcarea de la SJU Slatina

Recent, a fost inaugurată parcarea din spatele Spitalului Județean de Urgență Slatina, parcare care cuprinde 110 locuri de parcare și care se întinde pe aproximativ 5200 mp. Printre cei prezenți s-au numărat și Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu – vicepreședinte CJ Olt, Ioan Ciugulea – vicepreședinte CJ Olt, Minel Prina – primarul Slatinei, Andrei Iordache – managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, deputatul Emil Moț, dar și medici și asistenți din unitate.

parcareCu un cost de 14 miliarde lei vechi, parcarea inaugurată este destinată personalului medical și ocupă o parte din curtea din spatele corpului principal de clădire și a blocului materno-infantil, pentru realizarea acesteia fiind demolate mai multe dependințe devenite în timp nefuncționale.

Construirea unei astfel de parcări a devenit necesară pentru SJU Slatina în urma deciziei fostei conduceri a spitalului, adică a lui Nicu Vladu, care a interzis personalului medical să parcheze mașinile personale în incinta unității medicale.

Printre prioritățile următoare ale conducerii spitalului se află construirea unei pasarele care să lege bucătăria de pavilionul central, pentru a se respecta circuitele funcționale, precum și reabilitarea secțiilor de Pediatrie și Ginecologie.

Ionuț Dumitrescu


1 COMENTARIU

  1. Pai bine ma sifiliticilor,daca Nicu Vlad va spunea sa va aruncati in fantana ,voi va aruncati?Voi noua conducere nu puteati anula ordinul lui Vlad si sa permiteti parcarea masinilor in parcarea din incinta unitatii medicale?Economiseati cele 14 miliarde vechi sau ati vrut sa faceti pe plac mosierilor din spital,care dupa cate vad sunt bine merci in continuare.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments