AcasăS-a inaugurat primul restaurant McDonald’s din județul Olt – la Slatina
Array

S-a inaugurat primul restaurant McDonald’s din județul Olt – la Slatina

Miercuri, 21 august a.c., la Slatina, s-a inaugurat primul restaurant McDonald’s din județul Olt. Restaurantul este construit pe o parte a terenului fostei unități militare din Slatina are o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, McDrive, un spațiu de joacă exterior și o parcare.

La inaugurare, au participat Daniel Boaje – directorului general al companiei, Emil Moț – primarului Slatinei, Marius Oprescu – președintele Consiliului Județean Olt, alături de aproape 3000 de slătineni.

„De mult timp, încercăm să aducem acest restaurant la Slatina și, iată că, în sfârșit, s-a întâmplat. Noi, la Primăria Slatina, am înțeles cât de important este mediul de afaceri și, de aceea, am realizat un context sustenabil, clar, cu oportunități fiscale clare, fără să schimbăm taxele și impozitele, în fiecare an. Tot ce înseamnă investiții au venit în Slatina, vor continua să vină și noi le vom sprijini pe toate. Vă urez noroc și să aveți vânzare bună”, a declarat Emil Moț.

mcdonalds slatinaȘi Marius Oprescu a transmis un mesaj cu această ocazie: „Avem o investiție importantă în Slatina, în primul rând, ca infrastructură. E vorba de 9 milioane de lei, cât a costat cest punct deschis de către McDonald’s. În al doilea rând, este vorba de aproape 80 de locuri de muncă, număr care înțeleg că va crește. Felicit Primăria Slatina, în primul rând, pentru deschiderea către investitori. Așa cum spunea și d-l primar, predictibilitatea în ceea ce privește taxele și impozitele, sprijinul pentru investitori, au fot lucruri care au dus la deschiderea rapidă a McDonald’s în Slatina, dorit de copiii și cetățenii orașului, de foarte mult timp. Iată că acest lucru s-a realizat. Sunt convins că, în perioada următoare, vor mai fi astfel de investiții, astfel de oportunități pentru slătineni, datorită deschiderii primăriei. Le mulțumesc celor de la McDonald’s că au venit și în Slatina și să aibă vânzare bună”.

Potrivit reprezentanților restaurantului McDonald’s din Slatina, cei mai mulți dintre cei 3.000 de clienți au reprezentat familii cu copii, iar cele mai vândute au fost meniurile dedicate celor mici. Aceștia se așteaptă ca aglomerația din prima zi să persiste și în următoarele trei săptămâni.

3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată SC Premier Restaurants Romania SRL, societatea care deține franciza la restaurantele McDonald’s, de la primărie, pe o perioadă de 49 de ani, în schimbul a 396.000 euro.

Restaurantul din Slatina deține 106 de locuri în interior, dintre care 14 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, ideală pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 94 de locuri pe terasa exterioară. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea de calitate la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

„Ne dorim să ajungem în orașe noi, cum este și Slatina, iar faptul că inaugurăm primul restaurant McDonald’s de aici ne bucură nespus. Am reușit, în urma unei investiții de 9 milioane de lei și aproape patru luni de dezvoltare, să oferim orașului nu doar 70 de locuri de muncă, ci și un loc în care să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi. Am fost primiți cu foarte mult entuziasm, încă de la anunțarea acestei inaugurări și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitatea locală” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România. 

Cel mai nou restaurant McDonald’s din România își primește clienții într-un spațiu cu design modern, în premieră folosit într-un restaurant din țară.. Experiența McDonald’s va fi resimțită încă de la intrarea în restaurant, unde clienții au posibilitatea de a consulta lista de produse și a-și alege produsele preferate de la unul din cele patru kiosk-uri de comandă. De asemenea, clienții vor putea opta pentru servirea la masă, un nou serviciu McDonald’s, implementat recent în România.

Restaurantul din Slatina va funcționa zilnic, între orele 7.00 – 24.00, timp în care clienții se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé, precum și de preparatele iconice McDonald’s. Iar cei mai nocturni dintre  slătineni își pot comanda burgerii preferați oricând de la Drive-Thru, acesta fiind deschis în permanență, chiar și pe timp de noapte, cu excepția anumitor sărbători legale.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s Slatina își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 26-28 august: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments