AcasăAdministrațieS-au dat în folosință locurile de parcare din parcările modulare, situate pe...

S-au dat în folosință locurile de parcare din parcările modulare, situate pe strada Păcii și strada Teiului! Cei care doresc să închirieze un loc de parcare pot depune cererea la sediul DASIP!

Miercuri, 22 mai a.c., administrația slătineană a dat în folosință locurile de parcare din Parcările Modulare situate pe strada Păcii și strada Teiului. Deja au fost alocate către cetățeni 28 de locuri, din cele 100. Cei care doresc să închirieze un loc de parcare pot depune cererea la sediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, situat pe strada Drăgănești nr. 25A, sau pe adresa de e-mail sap_dasip@yahoo.com.

„În data de 22.05.2024, am dat în folosință locurile de parcare din Parcările Modulare situate pe strada Păcii și strada Teiului, astfel, în parcarea de pe strada Păcii, au fost atribuite 23 de locuri, dintr-un total de 75, iar în parcarea de pe strada Teiului au fost atribuite 5 locuri, dintr-un total de 25.

Cei care doresc să închirieze un loc de parcare pot depune cererea la sediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, situat pe strada Drăgănești nr. 25A, sau pe adresa de e-mail sap_dasip@yahoo.com.

Documentele necesare includ cererea, cartea de identitate, certificatul de înmatriculare a vehiculului și documentele privind dreptul de utilizare a vehiculului (contract de leasing, act de moștenire/donație, contract de comodat etc.)”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Vehiculele care pot utiliza aceste parcări trebuie să respecte următoarele specificații:

✔️lungime maximă de 5.00 metri;

✔️lățime de 2.15 metri;

✔️lățime maximă a amprentei de 1.65 metri;

✔️înălțimea H1 pentru SUV-uri de 2.00 metri și H2 pentru sedanuri de 1.60 metri;

✔️greutate maximă de 2.000 kg și sarcină maximă pe roată de 500 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments