AcasăActualitateSă știi mai multe, să fii mai bun

Să știi mai multe, să fii mai bun

Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, sub egida Inspectoratului Școlar Județean Olt, organizează 13 concursuri județene, în cadrul săptămânii 6-10 aprilie 2015 dedicată activităților extrașcolare numită „Să știi mai multe, să fii mai bun”. Concursurile se adresează tuturor elevilor din clasele I-XII, din instituțiile de învățământ din județul Olt, înscriindu-se peste 3000 de copii.

palatul copiilorLuni, 6 aprilie, la sediul Palatului Copiilor din Slatina și la filialele din Drăgănești-Olt, Balș și Corabia, au avut loc concursurile „Să apărăm natura”, concurs dedicat protecției mediului, la care au participat 310 copii; etapa zonală a concursului „Prietenii pompierilor”, unde s-au înscris 240 de copii. La filiala din Drăgănești-Olt, a mai avut loc un concurs județean de creație vestimentară – „Frumusețe, stil, eleganță”, la care au participat 250 de copii.

Marți, 7 aprilie a.c., la sediile Palatului din Slatina, Drăgănești-Olt, Balș, Corabia și Scornicești, s-a desfășurat concursul de matematică distractivă „Arhimede”, înscriindu-se 483 de copii. La sediul din Slatina, a mai fost organizat concursul de artă fotografică, cu 53 de copii participanți. Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” din Slatina a găzduit concursul județean „Târgul de jucării”, la care au participat 167 de copii, iar la Liceul Teoretic „Ion Ghe. Roșca”, a avut loc concursul județean de muzică ușoară și populară „Stelele muzicii” (178 de copii participanți).

Ieri, 8 aprilie, la sediul Palatului Copiilor din Slatina, a avut loc concursul județean de poezie „Ion Minulescu”, la care au participat 90 de copii. A mai avut loc etapa zonală a concursului „Educația rutieră – educația pentru viață”, organizat la sediile  Palatului Copiilor din Slatina, Drăgănești-Olt, Balș și Corabia, un de au participat 70 de copii. De asemenea, la sediul din Slatina, s-a mai desfășurat și concursul de artă decorativă și artă meșteșugărească „Mozaic 2015”, unde au participat 200 de copii.

Tot ieri, în cadrul „Cupei Oltului” – concurs județean de fotbal, 410 copii din Scornicești, Balș, Corabia, Mărunței și Slatina s-au „luptat” pentru a obține un loc în faza județeană a concursului, care va avea loc în data de 25 mai, la Balș.

Astăzi, 9 aprilie a.c., 40 de copii vor participa la concursul județean de „Informatică”, concurs ce se va desfășura la filiala Palatului Copiilor din Balș.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments