AcasăActualitateSancțiuni aplicate de Poliția Locală Slatina

Sancțiuni aplicate de Poliția Locală Slatina

În perioada 01-15 noiembrie 2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Public Direcția Poliția Locală Slatina, au desfășurat acțiuni specifice, în vederea puneri în aplicare a măsurilor necesare combaterii pandemiei de SARS COV 2. Au fost continuate, totodată, și activitățile specifice poliției locale ce au avut ca obiectiv principal asigurarea ordinii publice, asigurarea unui trafic rutier civilizat, precum și a limitării comerțului stradal neautorizat.

Pentru nereguli constatate, polițiștii locali au aplicat un număr total de 147 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe au vizat abateri de la OUG nr.195/2002, respectiv 87 sancțiuni contravenționale, pentru fapte ce au vizat opriri și staționări neregulamentare, acces interzis și nerespectarea masei maxime autorizate pentru anumite porțiuni de drum public.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991, au fost aplicate, 11 sancțiuni contravenționale, în baza prevederilor HCL nr. 311/2018, au fost aplicate un număr de 21 sancțiuni contravenționale, un număr de 21 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (nepurtarea măștii în spațiile publice).

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments