AcasăPoliticaȘansele lui Andrei Iordache sunt direct proporționale cu realizările lui...

Șansele lui Andrei Iordache sunt direct proporționale cu realizările lui…

În ultimii 25 de ani, Municipiul Slatina a murit de mai multe ori. Elanul tineretului revoluționar emanat după Decembrie 1989 s-a ofilit din fașă. Politicieni de proastă factură morală și profesională ne-au violat speranțele și  ne-au sfidat demnitatea, încurajând cel mai copleșitor sentiment contemporan: LAȘITATEA!

După un sfert de secol de democrație originală, Slatina – dragostea lor (a celor care au jefuit-o) se află la intersecția propriului său destin. Destinul de „asistați” și „tolerați” al slătinenilor își continuă, cu înfrigurare, mersul înainte, iar complicitatea și egoismul politicienilor locali țin loc de dragoste și de vrednicie administrativă.

andrei iordache spitalCă sunt de stânga sau de dreapta, politicienii noștri au un singur simț treaz: acela cu care-și depistează prada! Ei, liberalii și pesediștii, în diferitele lor combinații și formule, ne-au smuls Slatina de sub picioare, ne-au zidit ușile culturii, au tras heblurile, atunci când cineva a încercat să ne lumineze cultural și intelectual, au izgonit poezia, au cultivat impostura, au insultat, braț la braț cu unii reprezentanți ai Bisericii, ideea de Dumnezeu.

Ca să cunoști Slatina, trebuie mai întâi să-i cunoști pe politicienii și pe conducătorii Bisericii, adică pe cei care i-au investit pe hoți cu dreptul de a fura, pe mincinoși – cu dreptul de a minți, și pe atei – cu dreptul de a vorbi în numele lui Dumnezeu!

Cu toate acestea, noi insistăm să credem în  oameni, fiindcă singura dogmă în care mai credem încă este optimismul. Unul dintre acești oameni este Andrei Iordache. Poziția lui actuală de nealiniat politic îi conferă libertatea de a candida la Primăria Slatina (fără a fi beneficiat de vreun sondaj trucat, așa cum ne aburesc ceilalți candidați „bătuți în cuie”).

Credem că el va fi capabil să pună capăt restaurației de tip clientelar din Primăria Slatina și mai credem că șansele lui de a câștiga inimile slătinenilor sunt direct proporționale cu realizările lui administrative și, mai ales, cu educația lui.

Uitați-vă numai la aspectul și deschiderea pe care le-a dat Spitalului Județean de Urgență Slatina, uitați-vă la comportamentul său, la modul de exprimare, la spiritul său liber, nealterat ideologic, și ne veți da dreptate. Așa să-i ajute Dumnezeu!

Dumitru SÂRGHIE

2 COMENTARII

  1. TQM ( Total Quality Management) te va sprijini in continuare. Printre altii, Juran, Deming si Kirkpatrick sunt si ei alaturi de tine. Succes!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular