AcasăSărbătorim Slatina! 652 de ani de la prima atestare documentară
Array

Sărbătorim Slatina! 652 de ani de la prima atestare documentară

În perioada 20-24 ianuarie a.c., Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina organizează o serie de manifestări, pentru a marca împlinirea a 652 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina.

Astăzi, 20 ianuarie a.c., la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, s-a desfășurat Gala Campionilor, în cadrul căruia s-au decernat diplome și premii în bani pentru elevi, profesori, sportivi și antrenori care au obținut rezultate remarcabile, pe anul 2019.

Miercuri, 22 ianuarie a.c., începând cu ora 17:00, în cadrul Galei Superlativelor, se vor acorda distincția „Cetățean de Onoare” și „Diplome de merit” pentru instituții, ONG-uri, agenți economici și persoane fizice care au contribuit în anul 2019 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

slatina li 652Seara se va încheia cu un concert susținut de Paula Seling și Gabriel Bîscoveanu. Prezentatori vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Vineri, 24 ianuarie 2020, ziua în care se sărbătorește Unirea Principatelor Române, începând cu ora 9:45, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, va avea loc un ceremonialul militaro-religios și depuneri de coroane. De asemenea, vor fi distribuite stegulețe și cocarde tricolore. Începând cu ora 17:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, va avea loc Gala Seniorilor, în cadrul căreia se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în anul 2019. Manifestările se vor încheia cu spectacolul organizat de îndrăgita interpretă de muzică ușoară Anastasia Lazariuc.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular