AcasăȘase terenuri de tenis la Clubul Nautic din Slatina
Array

Șase terenuri de tenis la Clubul Nautic din Slatina

Astăzi, 4 septembrie a.c., primarul Emil Moț a susținut o conferință de presă, prin care îi anunță pe slătineni despre demararea lucrărilor la cele șase terenuri de tenis, condiție pusă de Ministerul Tineretului și Sportului pentru a putea schimba destinația Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu”, în fapt fostul ștrand din Cartierul Progresul. Aici, pe locul fostului ștrand, va lua ființă un nou parc pentru slătineni. Iată ce a declarat Emil Moț:

„După cum știți, noi încercăm, de câțiva ani de zile, să schimbăm destinația bazei sportive „Dumitru Dobrescu”, adică fostul ștrand din Cartierul Progresul. Ne-am împiedicat de foarte multe ori la Ministerul Tineretului și Sportului, privind schimbarea destinației, iar la ultima corespondență cu dânșii ne-au comunicat acordul dumnealor să schimbăm destinația bazei sportive, cu condiția ca Primăria Slatina să facă șase terenuri de tenis, care erau funcționale pe fosta bază.

emil mot conferinta sept 2019 1La ora actuală, fostul ștrand este o groapă de gunoi. Unde noi nu putem să facem nimic, până nu avem acceptul schimbării de destinație.

Astăzi vin și anunț slătinenii că am început lucrările de construcție la cele șase terenuri de tenis la Clubul Nautic. Valoarea investiției este de 1.583.425,74 lei fără TVA. Durata de execuție este de 12 luni, din care două luni de proiectare, dar acestea au trecut. Nu am ieșit până acum să anunțăm acest lucru, pentru că am vrut să avem prima palmă de pământ excavată. Și iată, acum, la Clubul Nautic, se lucrează la cele șase terenuri.

Vor fi patru terenuri de tenis descoperite, două cu zgură și două cu suprafață rapidă, și două terenuri acoperite și iluminate, unul cu zgură și unul cu suprafață rapidă.

După estimările noastre și după discuțiile cu constructorul, ele vor fi funcționale undeva în primăvară. Vom continua corespondența cu Ministerul Tineretului și Sportului, lucrarea este în curs și sperăm că vom avea înțelegere și ne vor permite schimbarea de destinație.”

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments