AcasăActualitateȘcolile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani au dat...

Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani au dat startul înscrierilor

Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani au dat startul înscrierilor pentru cele 700 de locuri disponibile. Cele două unități școlare au misiunea de a educa și forma tinere caractere și personalități în spiritul datoriei, dreptății, responsabilității, instruiți pentru o carieră militară de succes, devotați și mereu pregătiți să servească interesele țării.

Anunțul este făcut de Jandarmeria Română, într-un mod inedit, numind viitorii candidați la aceste școli – actori și regizori.

„Te invităm să fii tu actorul principal în noul sezon, care se deschide la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.

Începând de astăzi (20 aprilie 2023 – n.r.) și până la data de 5 mai, te poți înscrie pentru unul din cele 700 de locuri. Ai la dispoziție 700 de șanse să vezi ce înseamnă, de fapt, o viață ca în filme.

Pentru a participa la «casting», trebuie să îndeplinești câteva condiții: să ai vârsta minimă de 18 ani și să fii absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat. Distribuția este 100% românească, așa că va trebui să cunoști limba română, scris și vorbit.

Cu siguranță, scenariul îți este cunoscut. Dar te asigurăm că la noi vei avea șansa să fii, în același timp și actor, și regizor. Noi suntem alături de tine, pentru a te ajuta să joci rolul vieții tale”.

Condițiile de înscriere și criteriile de selecție sunt disponibile pe site-urile celor două școli http://www.scoaladragasani.ro/ și https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

Mihaela Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular