AcasăAdministrațieScornicești. O nouă echipă liberală: Prioteasa – Tudor!

Scornicești. O nouă echipă liberală: Prioteasa – Tudor!

Sunt unul dintre ziariștii din Olt care au anticipat faptul că  fostul pesedist Ion Prioteasa va fi viitorul primar liberal al orașului Scornicești. De ce liberal? Pentru că pesediștii, în excesul lor de zel, nu au  recunoscut calitățile morale și profesionale ale lui Ion Prioteasa, promovând un om care n-are nimic în comun nici cu valorile social-democrate, dar nici cu administrația.

Mai mult de atât, președintele PNL Scornicești, Ion (Costel) Moisescu, un strateg de primă mână al PNL Olt, a reușit să-l pună în valoare și să câștige – en fanfare – Primăria Scorniceștilor, cea care va fi liberală multă vreme de aici înainte.

prioteasa si tudor sconicestiTot Ion (Costel) Moisescu, printr-o diplomație remarcabilă și prin certe abilități de negociator, i-a alăturat lui Ion Prioteasa un viceprimar, tânăr și de mare perspectivă… anume pe Daniel Tudor.

Această nouă etapă – Prioteasa – Tudor își asumă pentru Scornicești niște proiecte de anvergură, mizând și pe  faptul că, în viitorul apropiat, România va avea un guvern liberal.

Echipa Prioteasa – Tudor are în vedere reabilitarea Stadionului „Viitorul”, pentru ca acesta să devină cea mai frumoasă arenă sportivă din județul Olt. În acest sens, stadionul va fi transferat Companiei Naționale de Investiții, care va administra lucrarea și care – după finalizarea acesteia, o va înapoia comunității din Scornicești.

Noua administrație liberală are în vedere păstrarea tineretului în Scornicești, făcând tot posibilul să-i ofere acestuia soluții. Deja s-a profilat un proiect care susține necesitatea construirii a 36 unități locative – apartamente și garsoniere. Proiectul „Case pentru tineri” va prinde contur, în viitorul apropiat, având în vedere că există terenul aferent acestor investiții, dar – mai întâi de toate – există voință și profesionalism.

De asemenea, în viziunea noii echipe, orașului Scornicești nu trebuie să-i lipsească un parc în fața stadionului, unde să aibă loc și un mini-stadion cu gazon artificial. Tot pe această linie a schimbării la față a Scorniceștiului, duetul Prioteasa – Tudor mai are în vedere și un alt parc destinat locuitorilor orașului (în fața Băncii Raiffeisen), precum și îmbunătățirea iluminatului public.

Există proiecte și în direcția asfaltării drumurilor județene care traversează orașul Scornicești, precum și investiții pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare în Piscani, Mărgineni, Jitaru, Bircii, Chiteasca, Teiuș și Mogoșești.

Iată, stimați cititori, proiectele și viziunea unei noi echipe liberale pentru Scornicești, echipă care are girul unui lider liberal de excepție: Costel (Ion)  Moisescu!

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments