AcasăActualitateScornicești! Primarul Daniel Tudor demarează introducerea gazelor naturale!

Scornicești! Primarul Daniel Tudor demarează introducerea gazelor naturale!

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a anunțat demararea lucrărilor pentru introducerea conductei de gaze naturale, un proiect promis în campania electorală.

Proiectul pentru introducerea rețelei de gaze naturale în localitatea Scornicești se întinde pe o distanță de 52 de km, fiind finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, dar și din bugetul local.

Prima parte a proiectului este introducerea conductei de gaze naturale pe o distanță de 26 km, ce vizează localitățile Chițeasca, Negreni, Mărgineni, Bălțați, Jitaru, str. Giurgiului și Popești-Mihăilești.

„Începem în forță o nouă săptămână de lucru în Scornicești, demarând un alt proiect de suflet, din seria celor mai mari și importante obiective asumate… Mai exact, deși toate obiectivele implementate până acum reprezintă pași semnificativi pentru dezvoltarea comunității noastre, proiectul privind extinderea rețelei de gaze naturale – în toată localitatea, este unul pentru care am insistat foarte mult și mă bucur că, în cel mai scurt timp, va fi implementat.

Nu în ultimul rând, după cum o parte dintre dumneavoastră știți deja, în cel mai scurt timp, vor urma și alte obiective, la fel de importante, axate pe toate categoriile de vârstă din localitatea noastră. Desigur, fiecare va fi adus în atenția dumneavoastră de fiecare dată, când va fi început sau finalizat. Vă mulțumesc!”, a declarat Daniel Tudor.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments