AcasăInterviuScorul PMP Slatina dovedește că orașul nostru are potențial de dreapta

Scorul PMP Slatina dovedește că orașul nostru are potențial de dreapta

D-le președinte, la aceste alegeri europarlamentare, ați obținut, la Slatina, un scor bun, de peste 9%, fapt care vă onorează, dar vă și obligă…

În ciuda unor cârcotași, scorul PMP Slatina se află în proximitatea scorului PNL Slatina și cu mult deasupra rezultatelor PDL Slatina. Chiar dacă nu reprezintă o performanță răsunătoare, scorul PMP Slatina, la care – știți bine – mă așteptam, dovedește că orașul nostru are potențial de dreapta. Într-un județ roșu, în care nici pasărea-n zbor nu poate trece fără știrea PSD și a aparatului său de propagandă, PMP a venit cu un aer proaspăt și le-a arătat tinerilor fără de speranță din Slatina luminița de la capătul tunelului. Le-a arătat că mamutul cu picioare de lut al PSD poate fi învins, în viitorul apropiat și că, printr-o conjugare a forțelor de dreapta, Oltul poate fi eliberat de sub ocupația „armatei roșii”.

marian caruntu 589Într-adevăr, această licărire de speranță ne obligă, atât pe noi – cei de la PMP –, dar și pe liderii celorlalte formațiuni antipesediste (PDL, PNL, FC și PNR) să pregătim împreună cruciada de toamnă-iarnă împotriva a ceea ce numim astăzi „dictatura PSD”.

Ce impresie v-a lăsat campania făcută de PSD?

O campanie barbară, în modul tradițional al acestei formațiuni, care funcționează după deviza „Pustiește totul în calea inamicului!”. Pe lângă faptul că a utilizat, în această campanie, întreaga logistică a instituțiilor de stat, cu conducătorii   acestora cu tot, PSD a încălcat norme, legi, reguli, omenie… totul. Diversiunea, dezimformarea, sabotajul și turismul electoral – iată armele politice cu care clientela politică a lui Victor Ponta a infestat țara de la un capăt la celălalt.

De ce n-ați răspuns cu aceeași monedă, d-le președinte?

Cred că glumiți când îmi puneți această întrebare. În primul rând, tot personalul instituțiilor  publice, de la măturător, până la director-general, este în mâna PSD, care l-a utilizat la maxim. În al doilea rând, noi, PMP, nu dispunem de resursele pe care le are partidul-stat, pentru a stimula turismul electoral la asemenea nivel, prin care urmașii lui Ion Iliescu au bătut toate recordurile înregistrate din 1990 până în prezent. Și nici nu am face așa ceva, având în vedere principiile cu care partidul nostru a plecat la drum. Păi, ce le-am demonstra noi tinerilor, intelectualilor și muncitorilor slătineni care ne-au votat, dacă am ține isonul acestei sarabande a fărădelegilor electorale pe care o promovează PSD? Că suntem la fel ca ei? Că ne interesează doar preluarea puterii și nu și soarta oamenilor? Că ne mândrim că suntem români, plagiind, mințind, falsificând, devalizând, călcând totul în picioare?

Ce le transmiteți slătinenilor, după această grea încercare de a vă lupta cu balaurul roșu?

Că, în ciuda scorului de 37% al monstruoasei coaliții de stânga, energiile naționale, dar și locale, s-au descătușat. Că, deocamdată, împreună – toate partidele de dreapta din România sunt egale numeric cu cele ale adversarilor României, conduși de Victor Ponta. Că numai uniți putem să-i învingem, având în vedere că – în aceste momente – lupii siberieni ai PSD au început să se sfâșie între ei, încăierându-se pe pradă și încercând fiecare să smulgă hălci cât mai mari din această țară și județ îngenuncheate. Că democrația poate salva România…

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments