AcasăPoliticaScrisoare deschisă! Consultă-ți inima și distinge binele de rău!

Scrisoare deschisă! Consultă-ți inima și distinge binele de rău!

Mai este puțin timp până începe campania electorală și m-am gândit să vă scriu câteva rânduri. Ca să scrii o scrisoare deschisă trebuie să ai ce să spui și cui să te adresezi. De spus, am ce să spun, fiindcă eu mă adresez dumneavoastră în calitate de prieten și mai puțin de politician. Sunt unul dintre voi și ne știm la fel de bine unii altora păsurile și necazurile vieții. M-am născut și am crescut în satul Mărgineni din Scornicești… Am pornit de jos și sunt pe deplin realizat din punct de vedere material, economic și spiritual.

Oameni buni… E vremea ca noi să decidem și să stabilim cum vrem să arate politica în legislatura viitoare. Rostul candidaturii mele este acela de a ne reașeza împreună viața după răul produs de mai toate guvernările post-decembriste. Împreună vom da un plus de calitate educației, serviciilor publice, infrastructurii, protecției mediului, sportului și culturii. Singurul meu crez: oamenii înainte de toate!

ion moisescu scrisoareInima acestui județ sunteți voi! Puterea sunteți voi și, de aceea, în mâinile voastre stă decizia de a nu-i mai sprijini pe cei care nu au făcut altceva decât să împrăștie ură, sărăcie și dezbinare. Pentru că, a-i credita, în continuare, tot pe ei însemnă a-i accepta, pe termen lung, pe aceia care au acaparat economic acest județ.

Să fie clar: conștiințele dumneavoastră nu sunt de vânzare, chiar dacă ei continuă să vă creadă ieftini și ușor de păcălit… Eu nu cred că mai putem sta încă patru ani cu privirea în jos, regretând că am ales grupuri infracționale și nu oameni onești. Știu sigur că putem ieși din logica acestor aventurieri, care cred cu tărie că totul se cumpără.

Este imperativ să reașezăm în județul nostru ideea de capitalism și competiție, dublată de cea de dreptate socială și, mai ales, de justiție. Trăiesc cu convingerea că, împreună, vom găsi metode să scăpăm de caracatița economică din Olt și de toate tentaculele acesteia, în calitatea mea de viitor parlamentar României.

Suntem locuitorii unui județ rămas la coada civilizației. Acum e momentul să punem în valoare zona agricolă a județului Olt, așa cum nu a fost pusă niciodată din 1990 încoace. Am în vedere în acest sens capitalul uman impresionant de care dispun toate localitățile județului nostru. Un județ în care vrem să locuim, nu unul din care vrem să plecăm. Mă duc în Parlamentul României, pentru că voi și copiii voștri aveți dreptul la o viață mai bună!

Chiar dacă nu promit nimic, îmi asum responsabilități pe care le voi duce la bun sfârșit. Județul nostru are nevoie de drumuri bune, de poduri, gaze, apă, școli de nivel european, cămine culturale moderne și locuri de muncă… Dorința mea este aceea ca dumneavoastră să spuneți simplu: ION MOISESCU e unul de-al nostru! Și nu uitați: Schimbarea nu se măsoară în cuvinte, ci în realizări!

Unde-i unul nu-i putere! Lângă mine, doamna Siminica Mirea va merge în Senatul României. De asemenea, președintele PNL Olt, d-l Gigel Știrbu, va ocupa un loc în Camera Deputaților. Atâta vă cer: să aveți în vedere oameni care pot crea prosperitate, fără a avea legături economice cu instituțiile statului. Dintre toți contracandidații mei, mie îmi este cel mai ușor să vă reprezint, fiindcă nu am nicio obligație de cineva anume ori față de instituțiile statului, conduse de indivizi numiți pe criterii strict politice. Am obligații morale doar față de dumneavoastră, stimați conjudețeni!

VOI FI CU INIMA ȘI SUFLETUL ALĂTURI DE VOI!

Ion Moisescu, prim-vicepreședinte PNL Olt


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Succes domnule Moisescu ! Si in Movileni aveti prieteni care sunt alaturi de dumneavoasra ! (V-am vazut si la tv 😉 )

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments