AcasăPoliticaScrisoare deschisă! Liberalismul te duce ca trenul la destinație!

Scrisoare deschisă! Liberalismul te duce ca trenul la destinație!

Stimați conjudețeni… Am întâlnit în acest județ foarte mulți oameni gospodari și deosebit de harnici, preocupați nu neapărat să facă politică angajată, ci mai degrabă să pună umărul la construcția unui viitor mai bun pentru ei, dar, îndeosebi, pentru copiii lor. Ei ne-au cerut imperios să nu abandonăm proiectul de țară, prin care forțele de dreapta (în special PNL) ar putea să dea un răspuns coerent vremurilor pe care le trăim.

I-am ascultat pe acești oameni și le-am notat păsurile fiindcă, din semnalele primite personal, prin vizitele făcute, în ultimul timp în județ, pe site-urile de socializare, am simțit că se poate ca, în legislatura viitoare, județul Olt să fie mult mai bine reprezentat în Parlamentul României.

M-aș considera vinovată, dacă eu, alături de întreaga echipă liberală din Olt, nu mi-aș da tot interesul să valorific aceste sentimente ale oamenilor, sentimente care semnalizează o altă viziune politică în privința viitorului Parlament al României.

siminica mirea scrisoare 1Ideea fundamentală care stă la baza schimbării clasei politice românești este tocmai aceea ca dumneavoastră să trimiteți în Parlament oameni serioși, care n-au avut probleme cu legea și care, prin activitatea lor profesională, au demonstrat că pot dezvolta anumite activități economice, fără a se folosi de poziția lor politică.

Nimic nu e mai important în politică decât seriozitatea și responsabilitatea pe care trebuie să le acorzi problemelor oamenilor. Sunt un om serios! La fel și echipa mea din PNL Olt, la fel și candidatul la Camera Deputaților, colegul meu Ion Moisescu. Mergem spre un drum sigur, spre mai bine. Nu vrem să ne uităm înapoi… PNL Olt este o singură echipă, cu un plan strategic unic, care abordează tactica pașilor fermi.

Important este faptul că, în ultimele luni, am demonstrat cu toții că suntem uniți și că putem avea rezultate foarte bune în această campanie dificilă. Avem nevoie de un Parlament capabil să revitalizeze autoritatea legii, să dea legi pentru întărirea Armatei și a capitalului autohton și, mai ales, să înlăture corupția generalizată.

Campania electorală pe care o vom face va fi una civilizată, fără atacuri la persoană, fără calomnii și fără lovituri sub «centură». Așteptăm, din partea adversarilor politici, aceeași atitudine! Fiindcă, suntem în anul de grație 2016 și trebuie să ne amintim că suntem parte a comunității europene de ani buni.

Anul acesta este unul favorabil schimbării radicale în favoarea sorții dumneavoastră, în favoarea țării. Indiferent de opțiunea dumneavoastră, un singur lucru este important: numai împreună parlamentarul și comunitățile pe care le reprezintă pot realiza proiecte de mare însemnătate!

A dumneavoastră, cu toată sinceritatea,

Siminica Mirea, prim-vicepreședinte coordonator PNL Olt 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments