AcasăSe dă startul lucrărilor de asfaltare pe două tronsoane circulate de mașini...
Array

Se dă startul lucrărilor de asfaltare pe două tronsoane circulate de mașini de mare tonaj din Slatina

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina anunță faptul că, în perioada imediat următoare, se dă startul lucrărilor de asfaltare pe două tronsoane circulate de mașini de mare tonaj.

„Avem semnat și suntem la stadiul de avize pentru strada Basarabilor, de la intersecția cu strada Banului și până către Podul Olt. De asemenea, supralărgirea străzii Drăgănești, pe tronsonul din zona industrială, de la Pirelli până dincolo de TMK, la limita municipiului”, a declarat Daniel Murguleț, șef birou Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina.

strada draganesti slatinaTot la stadiul de avize se află zona Steaua, arealul cuprins între străzile Văilor – Cuza Vodă – Elena Doamna, zonele din beton degradat.

„Mai avem și niște trotuare degradate, pe strada Victoriei și până spre strada Păcii. Cele care vor primi avizele vor începe în această toamnă și chiar în iarnă, dacă vremea va permite, iar restul în primăvară, până atunci urmând să mai semnăm și alte obiective”, a mai spus Daniel Murguleț.

Totodată, vor începe lucrări de asfaltare pe străzile Teiului, Cazărmii, Liliacului, Caloianca, Aleea Înfrățirii, zona Tineretului, către Magazinul Profi, și pe strada Nucului.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments