AcasăActualitateSe extinde rețeaua de canalizare, pe strada Agricultorului din Slatina

Se extinde rețeaua de canalizare, pe strada Agricultorului din Slatina

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, a demarat extinderea rețelei de canalizare de pe strada Agricultorului, din municipiul Slatina. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”, proiect prin care Compania de Apă Olt investește aproximativ 109.000.000 lei, pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, din municipiul Slatina.

„Pe strada Agricultorului, rețeaua de canalizare se extinde cu 500 de metri, în funcție de starea vremii, lucrările urmând a fi finalizate, în maximum două luni. Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat.

În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, și sistemul de alimentare cu apă din zonă poate fi afectat și, de aceea, pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune.

Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor din zona menționată, care vor fi racordați la rețeaua de canalizare a municipiului Slatina.

Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viața cetățenilor va reveni la normal, pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor! Investim azi, pentru Slatina de mâine!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments