AcasăActualitateSelecția lucrătorilor români, calificați în domeniul agricol

Selecția lucrătorilor români, calificați în domeniul agricol

În zilele de 15 și 16 ianuarie a.c., Casa de Cultură a Tineretului a fost luată cu asalt de cele 935 de persoane din țară invitate să participe la selecția lucrătorilor români calificați în domeniul agricol, în baza ofertei primite pentru Spania, adică a celor 586 de locuri de muncă oferite. Organizatorul a fost Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

selectie spania slatinaDin totalul persoanelor invitate, 286 persoane au fost din județul Olt, fiind admise 586 persoane, dintre care 198 din județul Olt, pentru care s-au încheiat și contracte.

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în străinătate trebuie să știe că pot participa la selecțiile organizate de ANOFM numai dacă sunt înregistrate în baza de date a agenției. Lista documentelor necesare pentru înscrierea în baza de date a ANOFM poate fi consultată la sediul AJOFM Olt sau pe site-ul agenției – www.olt.anofm.ro”, a declarat Gherghina Ioniță, director executiv al AJOFM Olt.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments