AcasăPoliticaSenatorul Ion Toma, prim-vicepreședinte național al PMP: Dacă tinerii nu votează, România...

Senatorul Ion Toma, prim-vicepreședinte național al PMP: Dacă tinerii nu votează, România stagnează!

Dincolo de statistici, există omul, cel care în slujba căruia orice politician, indiferent de culoarea lui politică, ar trebui să se afle. Politicianul trebuie să fie în serviciul cetățenilor și – nu o spunem peiorativ – trebuie să fie servitorul celor care l-au trimis acolo sus, ca să-i reprezinte.

Din noianul politicienilor din Oltenia, prin comportamentul și faptele sale, aflate în slujba comunităților rurale, orășenești, municipale, județene, dar – mai ales – prin cele derulate în Parlamentul României, se desprinde lămuritor senatorul Ion Toma.

În toată activitatea sa politică a pus întotdeauna interesul general deasupra propriului său interes, domnia-sa fiind adept al zicalei românești, care ne spune că «în mlaștină cresc, întotdeauna, și nuferi».

toma cu tineriSenatorul Ion Toma a avut și are – iată – și acum, de pe poziția de prim-vicepreședinte național al PMP, încredere în sinceritatea, profesionalismul și capacitatea tinerilor. În întreaga lui activitate politică și administrativă a mizat pe tineri, cele peste două decenii de politică derulate în viața sa dând măsura abilităților de lider și a bunei sale credințe.

Ion Toma, alături de tinerii pe care i-a promovat și îi promovează, a înțeles ce înseamnă racordarea Olteniei la valorile civilizației europene, la adevăratele valori ale democrației. Domnia-sa este astăzi pe primul loc în lista candidaților PMP Dolj, pentru Senatul României. Este mai hotărât ca oricând să continue același drum al corectitudinii, al luptei în apărarea interesului regional și național, al încurajării dialogului social, al asigurării stării de echilibru și al stabilități politice în Oltenia noastră profundă, scoțând același as din mâneca destinului: TINERETUL!

Iată ce ne spune, în această privință, senatorul Ion Toma: «Îi susțin și îi ajut pe tineri, indiferent de consecințe. De-a lungul timpului, am promovat tineri în funcții cheie din administrație și politică. Am avut dreptate să am încredere în ei și să-i ajut ca să reușească în cariera lor!

Știu că viitorul României stă în mâinile acestor tineri, în deciziile și implicarea lor! Dacă tinerii nu votează, România stagnează!»

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments