AcasăActualitateSenatorul liberal Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt, susținător al Planului de Investiții...

Senatorul liberal Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt, susținător al Planului de Investiții Locale „Anghel Saligny”

Într-o recentă declarație de presă, senatorul liberal Liviu Voiculescu reiterează susținerea sa pentru PNIL „Anghel Saligny”, participând, în calitate de reprezentant al Parlamentului României, la o întâlnire de lucru cu Mircea Abrudean, secretar general al Guvernului, conducerea Consiliului Județean Olt, prefectul de Olt și primarii din județul Olt.

„Ca reprezentant al Parlamentului și susținător al Planului Național de Investiții Locale Anghel Saligny, astăzi am participat la o întâlnire de lucru cu secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, conducerea Consiliului Județean Olt, prefectul Județului și primarii din Olt.

Întâlnirea a fost găzduită de Consiliul Județean și a avut ca scop dezbaterea publică a proiectului referitor la “Planul Național de Investiții Anghel Saligny” și a Ordonanței de Urgență a Guvernului privind modificarea legislației achizițiilor publice în sensul ajustării prețurilor la contractele de achiziții.

Reprezentantul Guvernului a prezentat primarilor calendarul depunerii proiectelor ce vor putea fi finanțate prin Planul Național de Investiții, insistând asupra faptului că prioritate vor avea proiectele de infrastructură (drum, apă, canalizare).”

 Ionuț Dumitrescu

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments