AcasăBreviar parlamentarSenatorul Liviu Voiculescu – inițiativă legislativă: „5% TVA la produse pentru nou...

Senatorul Liviu Voiculescu – inițiativă legislativă: „5% TVA la produse pentru nou născuți!”

Liviu Voiculescu, senator PNL, alături de colegii săi național-liberali din Parlamentul României, va supune spre aprobare, în această săptămână, un proiect de lege cu privire la reducerea TVA-ului la 5%, pentru produsele esențiale pentru copii.

„O idee exclusiv liberală, care poate veni în sprijinul tuturor familiilor care au sau vor avea copii și care, în general, suportă cheltuieli suplimentare pentru nevoile acestora.

Concret, PNL propune ca măsură legislativă: reducerea TVA-ului la 5%, pentru produsele esențiale pentru copii: lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă, precum și articole și accesorii de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, precum și reducerea TVA-ului la 5%, pentru scaunele auto pentru copii, absolut necesare pentru siguranța copiilor.

În plus, măsura reducerii TVA-ului pentru astfel de produse este permisă de directivele europene în domeniu și, în același timp, este în deplină concordanță cu viziunea politicilor publice liberale destinate familiilor cu copii din România”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular