AcasăBreviar parlamentarSenatorul Paul Stănescu – 37 de inițiative legislative dintre care 16 promulgate...

Senatorul Paul Stănescu – 37 de inițiative legislative dintre care 16 promulgate legi

Paul Stănescu – senator PSD – este membru al Comisiei pentru Agricultură, Industrie alimentară și Dezvoltare rurală. Din luna februarie a anului 2022, este membru în Delegațiile Parlamentului României la organizații parlamentare internaționale: Uniunea Interparlamentară (UIP), iar din luna mai a aceluiași an, este membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Australia și al Grupului parlamentar de prietenie cu Franța (Senat).

Paul Stănescu are, până la ora actuală, 37 de  inițiative legislative; 24 declarații politice; 13 luări de cuvânt în plen și trei moțiuni.

Iată câteva dintre cele mai recente inițiative:

– Propunere legislativă pentru completarea Legii drepturilor pacientului nr.46/2003;

– Propunere legislativă privind transmiterea unei părți din imobilul “Palatul Parlamentului”, proprietate publică a statului, din administrarea Camerei Deputaților în administrarea Muzeului Național de Artă Contemporană al României, precum și pentru modificarea unor acte normative;

– Propunere legislativă pentru modificarea art.150 alin.(1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ;

– Propunere legislativă pentru modificarea și completarea „Legii educației naționale nr.1 din 5 ianuarie 2011”;

– Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments