AcasăPoliticaSenatorul Paul Stănescu – Majoritatea parlamentară PNL-USR a decis: ascundeți morții, îngropați...

Senatorul Paul Stănescu – Majoritatea parlamentară PNL-USR a decis: ascundeți morții, îngropați adevărul!

În cadrul ședinței Senatului de astăzi, 12 mai a.c., senatorul PSD Paul Stănescu a susținut o declarație politică, cu privire la faptul că numărul real al celor decedați din cauza COVID-19 nu este cel declarat de către autorități. Acesta consideră că lucrurile sunt mult mai grave decât s-au spus și că PSD va face tot ce este politic posibil ca adevărul să iasă la lumină.

„Majoritatea parlamentară PNL-USR a decis: ascundeți morții, îngropați adevărul!

230 de parlamentari au votat ca numărul românilor morți în pandemie să fie băgat sub preș. Au respins înființarea comisiei parlamentare de anchetă, propusă de PSD, care avea ca scop restabilirea adevărului. Mesajul a fost clar: liberalii care au ascuns numărul morților nu trebuie trași la răspundere. Începând de ieri, Coaliția PNL/USR a inaugurat industria disprețului față de adevăr.

Recent, am spus că adevărul, faptele și responsabilitatea sunt principalele arme cu care trebuie să luptăm împotriva pandemiei. Însă, acest guvern face lucrurile exact pe dos. Dar, minciuna are picioare scurte. Vom afla oricum, mai devreme sau mai târziu, câți morți au ascuns în statistici. Această majoritate parlamentară va rămâne în istorie pentru «îngroparea» morților, în statistici false.

Un motiv plauzibil pentru care încearcă din răsputeri să îngroape cifrele reale este că, cel mai probabil, lucrurile sunt mult mai grave decât s-au spus. De la sutele de morți anunțate inițial de Voiculescu, presa a descoperit că sunt 5000. Dar dacă sunt 10.000? Dacă sunt și mai mulți? PSD va face tot ce este politic posibil ca adevărul să iasă la lumină. Românii trebuie să știe, nu-i așa, domnule Cîțu?

Voiculescu și Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, sunt obligați să scoată la lumină datele corecte. De ce nu publică raportul anchetei interne despre care se spune că este gata? Îi șantajează cumva pe liberali? Sau vor să-l coafeze mai bine?

Astfel de jocuri politice și manipulări ale cifrelor sunt toxice, la fel ca toată guvernarea liberalo-useristă”, a declarat senatorul Paul Stănescu.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments