AcasăActualitateȘerbănești – Sărbătoarea Secerișului, Ediția a XII-a! Primarul Mugurel Breoi: Le mulțumesc...

Șerbănești – Sărbătoarea Secerișului, Ediția a XII-a! Primarul Mugurel Breoi: Le mulțumesc tuturor că sunt alături de noi!

Joi, 20 iulie a.c., comuna Șerbănești a îmbrăcat straie de sărbătoare, cu prilejul unei noi ediții a Sărbătorii Secerișului, ediția cu numărul XII. Primarul Mugurel Breoi a organizat o ediție de excepție, iar cetățenii comunei i-au fost alături, ca de fiecare dată. Au ținut să fie alături de primarul Mugurel Breoi, la această manifestare Virgil Delureanu și Ionuț Ivan – vicepreședinți CJ Olt, Siminica Mirea – senator de Olt, deputații Cătălin Grecu, Marius Iancu, Emil Albotă, Adrian Chesnoiu, Emil Marinescu – președintele Organizației de Pensionari PSD Olt și Sabin Bratu – directorul SJP Olt. Dintre colegii primari, au fost prezenți Ionel Mirea (Crâmpoia), Dan Dobre (Ghimpețeni), Sorin Toma (Movileni), Marian Lunganu (Schitu), alături de Claudiu Moșteanu (viceprimar Schitu), precum și consilierul local Longin Drăghicescu, unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din județul Olt, o prezență permanentă și activă în viața comunității din Șerbănești.

Pe scena din incinta Târgului săptămânal au urcat Ansamblul Folcloric „Plai de dor” Șerbănești (coordonator instructorul Marian Stănescu), Vasile Ciobanu, Constantin și Antonio Măgureanu, Simona Țone, Neta Soare, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Florin Ciobanu (participant la emisiunea „Românii au talent”), Reyna Vox. Evenimentul a fost maiestuos prezentat de Claudiu Ene, jurnalist și interpret de muzică ușoară.

Au fost premiate, de asemenea, cinci cupluri care în acest an împlinesc 50 de ani de căsătorie (Dumitru și Ileana Bădescu, Ion și Gheorghița Micu, Nicolae și Viorica Rădulescu, Ion și Maria Ștefan, Gheorghe și Iboica Trandafir. Nici elevii cu rezultate bune la învățătură nu au fost uitați. Astfel, au fost premiați Denisa Teotoașe, Irina Bratu, Dariana Ileana, Irina Surcel, Ioana Călin și Iulian Guță.

Profesorul Aurică Ivașcu, care a scris Enciclopedia Șerbăneștiului, a fost declarat Cetățean de Onoare al comunei.

Mugurel Breoi: La mulți ani, sărbătoriților! La mulți ani, Șerbănești!

„Bună ziua tuturor! Vă mulțumesc că sunteți astăzi alături de noi, ca să ne distrăm împreună! Mulțumesc echipei administrative și politice a județului Olt că este alături de noi, astăzi! Le mulțumesc pentru faptul că ne sprijină în toate proiectele noastre. La mulți ani, sărbătoriților! La mulți ani, Șerbănești! Vă doresc multă, multă sănătate și distracție plăcută.”

A consemnat Mihaela Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments