AcasăSilviu Anton, președintele USR Olt: Din păcate, am luat o decizie greșită,...
Array

Silviu Anton, președintele USR Olt: Din păcate, am luat o decizie greșită, pe care mi-o asum în totalitate

Silviu Anton și-a anunțat astăzi demisia din funcția de președinte al USR Olt,  după ce i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere unui autoturism, deși avea permisul suspendat.

Mai jos aveți comunicatul oficial al d-lui Anton, postat pe pagina de Facebook:

 „Astăzi este o zi tristă pentru mine, pentru că trebuie să îmi anunț demisia din USR! Din păcate, am luat o decizie greșită, pe care mi-o asum în totalitate: deși aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma să îl recuperez) și, nemaiavând răbdare, am condus totuși mașina personală, pentru a-mi lua fetițele de la școală. Am fost oprit de un echipaj al Poliței Rutiere și mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis. Am încredere în Poliția Rutieră că și-au făcut datoria. În această situație, eu am fost cel care nu a respectat legea și vina îmi aparține.

silviu anton usr olt li 784Îmi cer scuze colegilor din USR și simpatizanților USR pentru situația creată și îi asigur că USR este un partid care promovează respectarea legii de toată lumea. Am încredere în colegii mei din filiala Olt, iar conducerea va fi preluată statutar de oameni care să muncească pentru alegerile locale și naționale de anul acesta! Eu voi rămâne votant USR!”

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments