AcasăActualitateSiminica Mirea: „A fost actualizat studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă din...

Siminica Mirea: „A fost actualizat studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă din Slatina!”

Siminica Mirea, senator PSD, a semnalat, încă o dată, subiectul Sălii Polivalente de la Slatina, în vederea reluării lucrărilor blocate, de câțiva ani. A formulat, pentru a doua oară, o interpelare adresată ministrului Dezvoltării, domnul Attila-Zoltan Cseke.

„Cu pași mărunți, dar siguri, pentru interesul unei comunități care merită un loc special, la standarde europene, pentru desfășurarea evenimentelor și competițiilor sportive de anvergură, și nu numai, am tratat subiectul Sălii Polivalente de la Slatina, ca pe o datorie față de slătineni, sport și tineri.

Am formulat, pentru a doua oară, o interpelare adresată ministrului Dezvoltării, domnul Attila-Zoltan Cseke. Am așteptat destul timp și nu am observat nicio mișcare în beneficiul proiectului: «Sală de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, str. Crișan nr. 33».

A sosit și cel de-al doilea răspuns. În documentul semnat de un secretar de stat al ministerului de resort, sunt informată că «studiul de fezabilitate actualizat al obiectivului de investiții a fost predat Companiei Naționale de Investiții». De asemenea, în prezent, se află în lucru documentația privind obținerea avizului ISU și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă, conform documentului.

Sunt pași importanți, până aici. Mai sunt informată că documentația va fi supusă reavizării indicatorilor tehnico-economici, urmând a se putea emite o hotărâre a Guvernului, privind demararea procedurii de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor de execuție.

Pentru mine, este o veste bună și mă bucur că o pot împărtăși cu dumneavoastră, pe această cale.

Cum spuneam, Slatina merită! A fost un proiect inițiat dintr-o necesitate, pentru slătineni și nu numai, iar beneficiarii finali, adică dumneavoastră, trebuie să primiți din partea statului obiectivele necesare desfășurării activităților pentru sport și sănătate.

Voi urmări în continuare acest caz, cu un interes mult mai mare și am încredere deplină că pașii făcuți până acum și cei care vor urma sunt cei mai buni.”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments