Print this Post


  Siminica Mirea a votat împotriva plafonării salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați

  Ieri, 25 ianuarie a.c., Siminica Mirea – senator PSD – a luat parte la Comisia de Apărare, în cadrul căreia s-a supus la vot proiectul referitor la Ordonanța de Urgență nr. 226/2020, privind plafonarea salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați. Senatorul PSD a votat împotrivă, considerând că se pot găsi soluții pentru evitarea plafonării salariilor și a sporurilor. 

  „În cadrul Comisiei de Apărare, am votat împotriva proiectului ce vizează Ordonanța de Urgență nr. 226/2020, privind plafonarea salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați.

  Ținând cont de creșterile din ultima perioadă la alimente, servicii și energie electrică, consider că nu este momentul pentru votarea acestui proiect.

  Personal, cred cu tărie că, se pot găsi și alte variante prin care creșterea resurselor să aibă loc.

  Așadar, așa cum am mai amintit, în spațiul online, vom prezenta miercuri, 27 ianuarie, proiectul nostru alternativ pentru bugetul național al anului 2021! Economia poate fi relansată, iar în acest sens, România va fi readusă pe spirala dezvoltării, având efecte benefice asupra nivelului de trai, în temeiul legii”, a spus Siminica Mirea.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/siminica-mirea-a-votat-impotriva-plafonarii-salariilor-si-a-sporurilor-pentru-mai-multe-categorii-de-angajati/