AcasăBreviar parlamentarSiminica Mirea – alături de elevii Școlii „Voievod Brâncoveanu”, în Palatul Parlamentului

Siminica Mirea – alături de elevii Școlii „Voievod Brâncoveanu”, în Palatul Parlamentului

Siminica Mirea, senator PSD, a facilitat, vizita elevilor clasei a V-a de la Școala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”, din județul Olt, însoțiți de doamna profesor Emilia Liliana Stanciu, în Parlamentul României.

„Cu entuziasm și curiozitate, tinerii au răspuns invitației mele de a descoperi și a se familiariza cu instituția care contribuie la modelarea viitorului națiunii noastre.

Vizita a început cu un tur ghidat al Palatului Parlamentului, oferindu-le elevilor și doamnei profesor ocazia de a admira arhitectura impresionantă și de a cunoaște istoria fascinantă a acestui simbol al democrației românești. Am fost încântată să observ interesul manifestat de tineri, pentru detaliile și poveștile legate de această emblematică clădire.

Momentul culminant al vizitei a fost accesul, în sala de plen a Senatului, locul unde se iau deciziile importante pentru țara noastră. Tinerii au fost inspirați de atmosfera solemnă și de responsabilitatea pe care o implică această funcție.

Doresc să le mulțumesc tuturor cadrelor didactice, pentru dedicarea și efortul lor de a forma viitoarele generații, precum și elevilor, pentru curiozitatea și entuziasmul lor. Sunt mândră să fac parte dintr-o națiune care investește în educație și în tineretul său și mă angajez să continui să sprijin acest sector vital pentru dezvoltarea și progresul României”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments