AcasăActualitateSiminica Mirea, alături de Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina, a adus un strop...

Siminica Mirea, alături de Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina, a adus un strop de veselie și alinare în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Slatina

Doamna senator Siminica Mirea, alături de Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina – a adus un strop de veselie și alinare în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Slatina. S-au achiziționat jucării, lenjerii cu personaje de poveste, cărți de citit și colorat, măsuțe, mașinuțe, leagăne, căsuțe și tobogane, pentru a le face micuților timpul petrecut în spital mai plăcut și mai colorat.

„Cu bucurie, vă împărtășesc o inițiativă dragă sufletului meu! Ca senator, dar mai ales ca mamă și bunică, am avut onoarea de a aduce, alături de Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina, un strop de veselie și alinare în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Olt.

Am achiziționat jucării, lenjerii cu personaje de poveste, cărți de citit și colorat, măsuțe, mașinuțe, leagăne, căsuțe și tobogane pentru micuții noștri eroi. Îmi doresc ca acest spațiu, amenajat din suflet pentru cei mici, să fie o alinare și o bucurie pentru ei, să-i ajute, atât pe pitici, cât și pe părinții acestora, să depășească mai ușor încercările vieții.

Sper ca aceste mici gesturi să aducă zâmbete pe fețele copiilor și să le facă timpul petrecut în spital mai plăcut și mai colorat.  Vă doresc multă sănătate tuturor!

Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această acțiune. Împreună, putem face lumea un loc mai bun pentru  toți copiii”, a declarat Siminica Mirea, senator de Olt.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments