AcasăActualitateSiminica Mirea, alături de primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada – în...

Siminica Mirea, alături de primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada – în rândul cetățenilor, pentru a discuta despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD

Siminica Mirea, senator PSD, a făcut, recent, o vizită în orașul Piatra Olt, pentru a discuta cu persoanele vârstnice din localitate, cu privire la măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD.

„Alături de primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada, și echipa PSD locală, am fost, în rândul cetățenilor, pentru a discuta despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD.

Subliniem rolul nostru în creșterea pensiilor și în adoptarea inițiativelor, precum ajutoarele de solidaritate, tichetele de alimente sau cardurile de energie.

De asemenea, m-am bucurat să văd o comunitate unită și în plin proces de modernizare, datorită inițiativelor dlui primar și abilității sale de a asculta nevoile cetățenilor.

Este crucial să ne îndreptăm atenția către seniorii noștri, care merită respectul și sprijinul nostru deplin, pentru o viață împlinită și lipsită de griji”, a declarat Siminica Mirea.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular