Print this Post


  Siminica Mirea îi cere ministrului Transporturilor să ia măsuri în privința celor 100 de proprietari ajunși în imposibilitatea de a-și mai munci terenurile

  Siminica Mirea, senator PSD, a primit, la cabinetul său parlamentar, peste 100 de sesizări din partea mai multor cetățeni din Slatina și din comuna Milcov. Aceștia spun că nu mai au acces la terenurile situate în partea stângă a viitorului Drum Expres, din cauza lucrărilor.

  Senatorul PSD spune că a cerut un răspuns din partea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, astfel încât dreptul de proprietate al riveranilor să nu fie afectat.

  În calitate de Senator al României, mă pot implica în viața comunității, soluționând astfel problemele ridicate de către cetățeni.

  Așadar, am ales să adresez o întrebare domnului Ministru al Transporturilor și Infrastructurii, pornind de la o serie de sesizări primite de la locuitorii extrem de justificați, în ceea ce privește situația din zona Clocociov, și anume Drumul Expres, care intersectează Drumul de Exploatație (DE) 315.

  Aici, din datele pe care le dețin, în urma sesizărilor pe adresa cabinetului meu, riveranilor din Slatina și Milcov li se blochează, în lipsa unei pasarele sau a unui alt tip de cale de acces, legătura cu terenurile situate în partea stângă a viitorului Drum Expres din zona cartierului Clocociov.

  Din păcate, situația este îngrijorătoare, deoarece, până în prezent, am identificat peste 100 de proprietari ajunși în imposibilitatea de a-și mai munci terenurile.

  Îmi doresc ca domnul Ministru să fie de acord cu intervenția la infrastructură, prin amplasarea unei pasarele sau a unui alt tip de cale de acces, iar întrebarea adresată să genereze efecte urgente, astfel încât dreptul de proprietate al riveranilor să nu fie afectat.

  Rămân, în continuare, o persoană implicată, iar orice demers, privind problemele comunității, va fi prioritar pentru mine!”, a declarat Siminica Mirea.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/siminica-mirea-ii-cere-ministrului-transporturilor-sa-ia-masuri-in-privinta-celor-100-de-proprietari-ajunsi-in-imposibilitatea-de-a-si-mai-munci-terenurile/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *