AcasăBreviar parlamentarSiminica Mirea: Mă opun ferm legalizării drogurilor în România!

Siminica Mirea: Mă opun ferm legalizării drogurilor în România!

Senatorul PSD – Siminica Mirea – a transmis câteva cuvinte, cu privire la proiectul privind legalizarea consumului de canabis, în scop recreațional, susținând că votul său va fi cât se poate de clar, în Comisia pentru Sănătate, din Senatul României: ÎMPOTRIVĂ.

„Așadar, votul meu va fi cât se poate de clar, în Comisia pentru Sănătate, din Senatul României: ÎMPOTRIVĂ!

Drogurile reprezintă o amenințare la adresa sănătății noastre și a celor din jur. Propunerea de legalizare a canabisului, în scop recreațional, este una extrem de alarmantă.

În calitate de senator PSD, mă voi opune vehement acestui proiect legislativ complet șocant, gândindu-mă, cu atât mai mult, la tragediile întâmplate, recent, din cauza consumului de droguri.

Prevenirea consumului de droguri nu înseamnă să le dăm liber copiilor la consum. Măsurile propuse de guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să fie sprijinite, fără dar și poate!

Ar trebui să ne întrebăm dacă cei care susțin legalizarea ar permite propriilor copii să consume canabis, în cantitățile propuse.

Legalizarea drogurilor nu este calea pentru România! Haideți să ne concentrăm pe siguranța și viitorul copiilor noștri”, a declarat Siminica Mirea.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments