Print this Post


  Siminica Mirea: Niciodată nu mă voi opri din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul TUTUROR românilor

  Siminica Mirea, senator de Olt, face tot posibilul ca bunăstarea românilor să crească, cu fiecare proiect pe care-l propune sau pe care-l susține. Așadar, împreună cu colegii săi social-democrați, a lucrat la un proiect ce cuprinde granturi și credite pentru IMM-uri, asigurarea capitalului de lucru pentru IMM-uri, programe de Start-Up Nation și Start-up Export, precum și un program special de 2 miliarde de euro pentru companii strategice.

  „Niciodată nu mă voi opri din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul TUTUROR românilor. Așadar, cum aminteam ieri, dorința Partidului Social Democrat de a fi alături de cetățeni a fost prezentă dintotdeauna, iar angajamentul fată de TOȚI românii de a garanta SIGURANȚA locurilor de munca, va exista prin intermediul unui program consistent de înființare de noi locuri de muncă, rezultat în urma unor consultări cu partenerii sociali.

  siminica mirea oct 2020 net22România are nevoie de măsuri eficiente pentru a se îndrepta într-o direcție potrivită privind calitatea vieții oamenilor.

  Așadar, alături de colegii mei, am pregătit un program consistent ce cuprinde granturi și credite pentru IMM-uri, asigurarea capitalului de lucru pentru IMM-uri, programe de Start-Up Nation și Start-up Export, precum și un program special de 2 mld. euro pentru companii strategice, toate acestea pentru a conduce la o evoluție socială și economică în următorii ani.

  Ne propunem acest nou plan de relansare economică și avem nevoie de încrederea cetățenilor pentru a demonstra faptul că putem reprezenta o soluție utilă pentru această perioadă dificilă. Ținând seama de factorii de mai sus, am foarte mare încredere în noul plan că, va aduce BUNĂSTARE”, a declarat Siminica Mirea.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/siminica-mirea-niciodata-nu-ma-voi-opri-din-a-lua-decizii-sau-a-sustine-proiecte-care-vin-in-sprijinul-tuturor-romanilor/