AcasăBreviar parlamentarSiminica Mirea: „Proiectul de lege, care are în vedere plafonarea dobânzilor la...

Siminica Mirea: „Proiectul de lege, care are în vedere plafonarea dobânzilor la creditele de consum, a primit raport favorabil”

O reușită pentru Siminica Mirea – senator PSD. În urma ședinței de Comisie economică, industrii și servicii, din cadrul Senatului României, a fost transmis un raport favorabil, în unanimitate, al proiectului de lege L 474/2021, care are în vedere plafonarea dobânzilor la creditele de consum.

„Abuzurile și nedreptățile trebuie să înceteze pentru toți românii! În acest sens, astăzi, toți parlamentarii Comisiei economice, industrii și servicii, au fost de partea dreptății și corectitudinii, luând în seamă situația românilor copleșiți de rate și dobânzi împovărătoare.

Nevoile și problemele cetățenilor sunt prioritare și nu pot fi ignorate sub nicio formă. În continuare, așa cum v-am obișnuit, nu ne vom opri din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul tuturor românilor, iar orice demers privind siguranța și bunăstarea acestora va fi prioritar pentru noi!”, a spus Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments