AcasăActualitateSiminica Mirea: Propunerile făcute de către PSD pentru gestionarea pandemiei s-au dovedit...

Siminica Mirea: Propunerile făcute de către PSD pentru gestionarea pandemiei s-au dovedit ulterior a fi mult mai eficiente!

Senatorul PSD Siminica Mirea a vorbit, recent, despre măsurile luate de Guvernul României cu privire la combaterea pandemiei. Partidul pe care îl reprezintă în Parlamentul României a propus măsuri, însă acestea au fost refuzate.

„Propunerile făcute de către Partidul Social Democrat pentru gestionarea pandemiei s-au dovedit ulterior a fi mult mai eficiente!

Astfel, în urma protestelor, specialiștii PSD sunt chemați la consultări pe tema pandemiei, după ce în mod repetat, guvernarea a refuzat toate propunerile făcute de social democrați. Paradoxal, multe dintre acestea, respinse inițial, au fost ulterior puse în aplicare dar, din păcate, după ce populația a avut de suferit.

Despre multe dintre acestea se spune acum că sunt foarte bune deși, inițial, au fost blocate: testarea pe scară largă; folosirea testelor rapide; redeschiderea școlilor și testarea elevilor/profesorilor; renunțarea la separația spitale covid și spitale non-covid.

În schimb, atât Pactul pentru sănătate, cât și Planul pentru combaterea pandemiei, ambele lansate de PSD, aveau rolul de a garanta românilor că viața și sănătatea lor vor fi priorități absolute în lupta cu virusul. Cu toate acestea, au fost respinse cu multă aroganță!

Propunerile și inițiativele noastre erau despre și pentru oameni, iar protestele întâmplate ieri noapte demonstrează, încă o dată, că au fost luate măsuri în lipsa unor consultări, iar cetățenii au fost tratați ca adversari, nu ca parteneri”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments