Print this Post


  Siminica Mirea semnalează ministrului Transporturilor problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene din Olt

  Foarte mulți conducători auto s-au plâns de situația precară a drumurilor de pe tronsoanele Slatina – Brebeni și Slătioara – Piatra-Olt, cauzată de șantierul Drumului Expres.

  Ca urmare a numeroaselor sesizări primite de la cetățenii județului Olt, cu privire la acest subiect, Siminica Mirea, senator PSD Olt, a adresat, astăzi, 12 ianuarie 2021, o întrebare ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă.

  Siminica Mirea cere, urgent, intervenția, prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului, în zonele respective.

  „Astăzi, am adresat o întrebare domnului Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, referitoare la problemele apărute pe DJ546 (Tronson Slatina-Brebeni) și DJ677 (Tronson Slătioara-Piatra Olt), cauzate de șantierul Drumului Expres – Tronsonul 2, Slatina-Balș.

  Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina-Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului, în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente.

  Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra-Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni.

  Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție, prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului, în zonele respective.

  Întrebarea mea vreau ca, pe lângă un răspuns în scris, să aibă efecte urgente. Siguranța participanților la trafic este esențială”, a declarat Siminica Mirea.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/siminica-mirea-semnaleaza-ministrului-transporturilor-problemele-intalnite-la-variantele-de-serviciu-instituite-pe-doua-drumuri-judetene-din-olt/