AcasăBreviar parlamentarSiminica Mirea, senator de Olt: „Sala de sport multifuncțională din Slatina, în...

Siminica Mirea, senator de Olt: „Sala de sport multifuncțională din Slatina, în curând, din nou, șantier!”

Pe agenda sa de senator, Siminica Mirea, ca reprezentant al oltenilor, s-a preocupat, de fiecare dată, de obiective de interes local, de ceea ce înseamnă politicile publice cu ascendent județean. De această dată, este vorba despre mult așteptata sală polivalentă a Slatinei.

„Pe tema Sălii de sport multifuncționale, cu 3000 de locuri, din municipiul Slatina, și a blocajului cauzat de falimentul constructorului, desemnat inițial, am adresat interpelări parlamentare miniștrilor de resort, pentru a găsi soluția, care să genereze finalizarea obiectivului, atât de așteptat de comunitatea slătineană.

Nu am fost singură în acțiunile mele, am avut alături echipa de la Primăria Slatina! Iar când lucrezi în echipă, rezultatele vin pe măsura efortului. Pe această cale, îi mulțumesc domnului primar Constantin Stelian Emil Moț, precum și domnilor viceprimari Mirel-Alexandru Berechet și Gigi-Ernest Vîlceleanu.

Săptămâna trecută, reprezentanții Primăriei Slatina au participat la ședința de lucru, din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a susține oportunitatea relansării proiectului și necesitatea acestei investiții pentru Slatina.

Și, firesc, cu argumentele invocate, se va trece la desemnarea câștigătorului, pentru execuția lucrărilor rămase!

Slatina, așa cum merită, va avea sala de sport așteptată!

Important este că, încă o dată, munca în echipă reușește și în realizarea/finalizarea acestui obiectiv pe care slătinenii îl merită, pe deplin!”, a declarat Siminica Mirea.

Daria Badea

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments