AcasăPoliticaSiminica Mirea, senator de Olt, salută alegerea Dariei Oprea, în fruntea TSD...

Siminica Mirea, senator de Olt, salută alegerea Dariei Oprea, în fruntea TSD Piatra-Olt!

„Joi, 27 aprilie a.c., au avut loc alegerile în cadrul Organizației Piatra-Olt a Tineretului Social Democrat, eveniment la care a luat parte și senatorul PSD – Siminica Mirea. Daria Oprea a fost realeasă ca președinte al organizației, având ca vicepreședinți pe: Daniel Marsadec, Laurențiu Gugu, Alin Petre, Ovidiu Ion și Daniel Dobeanu.

Secretar General al Biroului Organizației a fost desemnată Cristina Ungureanu, iar cei 22 de membri sunt: Cristian Drăgan, Andrei Badea, Nicoleta Chiriță, Corina Munteanu, Marius Popescu, Victor Mihalache, Georgiana Nistor, Alex Morareț, Cosmina Mihalache, Alexandru Busu, Elena Oanță, Adelin Dobeanu, Luminița Valentina Dinu, Mădălina Selcu, Denis Drăgan, Emanuel Zanfir, Georgiana Postolache, Gabriel Ivăncescu, Daniel Lilea, Mădălin Coman și Alexandru Petec.

„Am participat, la ședința de alegeri a Tineretului Social Democrat Piatra-Olt, o organizație foarte dragă mie, unde am cunoscut mulți tineri deștepți, ambițioși și frumoși.

Daria Oprea a fost restabilită în această funcție, prin inițiativa sa de a dezvolta la Piatra-Olt una dintre cele mai puternice organizații de tineret din județ, datorită seriozității prin care orice acțiune asumată a fost dusă la bun sfârșit, marcând rezultate notabile.

De asemenea, tinerii din cadrul organizației TSD Piatra-Olt au șansa de a lucra alături de domnul Nicușor Rada, un primar tânăr, care a adus comunității un suflu nou, caracterizat prin investiții importante, pentru dezvoltarea orașului.

Piatra-Olt a intrat, pe drumul reabilitării, din temelii, și se dezvoltă frumos, datorită unei echipe de succes, la care contribuie și membrii organizației de tineret.

Am spus, de multe ori, faptul că tinerii reprezintă o sursă importantă de inspirație pentru noi, iar, pe această cale, îi încurajez să îndrăznească și să își urmeze visurile, pentru că au, din partea noastră, tot sprijinul necesar.

Mult succes Dariei și echipei sale! Felicitări, copii frumoși!”, a declarat Siminica Mirea, senator PSD.

Ionuț Dumitrescu


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments