AcasăActualitateSiminica Mirea, senator: Partidul Social Democrat ia seamă și înțelege perfect problemele...

Siminica Mirea, senator: Partidul Social Democrat ia seamă și înțelege perfect problemele de la Alro!

Siminica Mirea, senator PSD, a vorbit despre faptul că partidul din care face parte a propus Guvernului o soluție care va salva ALRO Slatina de la închidere. Astfel, pe masa guvernanților români se află un proiect care propune reglementarea temporară, cel puțin pe un an, a prețurilor la electricitate și la gaze.

„Partidul Social Democrat ia seamă și înțelege perfect problemele de la Alro! Economia românească trebuie, fără dar și poate, să rămână competitivă.

Din acest considerent, PSD a tras, în mod repetat, mai multe semnale de alarmă, despre felul nociv în care s-a produs liberalizarea haotică a pieței energiei, pusă în practică de cei de dreapta.

De două săptămâni, Partidul Social Democrat insistă cu soluția reglementării temporare, cel puțin pe un an, a prețurilor la electricitate și la gaze.

Singura soluție care ar putea rezolva, inclusiv problemele de la Alro, este în analiza guvernului, iar noi, social-democrații, o susținem ca fiind una extrem de necesară și deosebit de importantă!”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments