AcasăBreviar parlamentarSiminica Mirea, senator PSD de Olt: Am VOTAT rectificarea bugetară din...

Siminica Mirea, senator PSD de Olt: Am VOTAT rectificarea bugetară din Parlament și majorarea cu 40% a punctului de pensie

În ultima ședință a Senatului României, Siminica Mirea a votat pentru rectificarea bugetară din Parlament și majorarea cu 40% a punctului de pensie. După cum declară senatorul PSD de Olt, prin rectificarea bugetară se dorește dublarea alocațiilor, majorarea salariilor profesorilor, sprijinirea administrațiilor locale ale căror bugete au fost consumate pe cheltuieli anti-COVID și acordarea finanțării din programul Start-Up Nation.

„Am spus-o și o repet, din respect pentru cetățenii vârstnici ai acestei țări: Am VOTAT rectificarea bugetară din Parlament pentru a asigura respectarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie!

siminica mirea netSunt responsabilă și înțeleg argumentul economic, dar DEFICITUL nu va crește sub nicio formă, în perioada următoare. NU va exista un impact financiar negativ, pentru că votul va fi realizat, astfel încât cheltuielile să fie realizate în beneficiul românilor!

În plus, rectificarea bugetară vizează dublarea alocațiilor, majorarea salariilor profesorilor, sprijinirea administrațiilor locale ale căror bugete au fost consumate pe cheltuieli anti-COVID și acordarea finanțării din programul Start-Up Nation.

Totul în beneficiul românilor, așa cum am procedat cu fiecare decizie în fața căreia m-am aflat: pentru binele cetățenilor acestei țări!”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments