AcasăActualitateSindicatul Liber Aluministul – un nou protest în fața Prefecturii Olt

Sindicatul Liber Aluministul – un nou protest în fața Prefecturii Olt

Conform unui comunicat de presă emis de Sindicatul Liber Aluministul, joi, 3 februarie a.c., între orele 15:00 și 17:00, va avea loc un nou protest, în fața Prefecturii Județului Olt.

„Vom protesta împotriva mafiei din energie și gaze, responsabilă împreună cu Guvernul Ludovic Orban și Guvernul Vasile Cîțu, de falimentarea industriei românești, de măcelul asupra populației, prin emiterea de facturi exorbitante.

Vom merge până la capăt, în a proteja industria din România, populația, școlile, bisericile, instituțiile și localitățile din România, care sunt supuse unor presiuni din ce în ce mai mari de speculanții din energie și amenințate cu falimentul.

Dacă acest guvern guvernează împotriva poporului român și a României, să plece, cât mai repede posibil.

Nu reducerea TVA-ului la alimente, nu plafonarea prețului la alimente, nu subvențiile la gaze și energie, sunt soluțiile pentru rezolvarea crizei energetice din România, ci anularea contractelor de vânzare a energiei electrice și a gazelor naturale către intermediari, care au fost încheiate, în condiții dubioase, netrasparente și fără competitori la licitații, ceea ce ne fac să credem că aceste contracte sunt totalmente ilegale.

Suntem convinși că subminarea economiei naționale și sărăciei populației sunt acte premeditate cu mult înainte, iar cei vinovați să răspundă.

Nu se poate ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, acest «Ali Baba» al României, să dispună, după bunul plac, de energia electrică și gazele naturale ale României.

Solicităm ca acest călău al industriei și populației să-și dea demisia astăzi, iar organele abilitate ale statului să oprească jaful și dezmembrarea acestei țări și nații.

Suntem resposabili cu toții de ceea ce se întâmplă, iar tăcerea nu-și mai are locul.

Dreptatea și adevărul trebuie să triumfe în fața trădării și minciunii.

Rugăm Justiția să-și facă datoria și să audă strigătul de disperare al poporului român.

Jos corupții din Guvern! Dreptate poporului român!”, se precizează în comunicatul amintit semnat de Constantin Popescu, președintele Sindicatului Liber Aluministul.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments